Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 23 10
Call-Girls
157339
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλησπερα στους μυστες σκεφτομουν πολυ καιρο να δοκιμασω με την εν λογο ξερωντας σιγουρες και δοκιμασμενες που περναω καλα δεν το εκσνα τελικα ειπα καντο και οτι γινει εκλεισα ενα 2ωρο με την εν λογο το γραφειο διατηρει υψηλα στανταρ επικοινωνιας αφου γινανε η αναλογες προετοιμασιες για συνθηκες πολεμου και αφου ειχα συνενοηθει για το κερασμα της με το γραφειο περιμενα χαλαρος στο δωματιο με το ποτο μου η πορτα χτυπησε και η μαρινα εισηρθε στο δωματιο πρωτη εντυπωση καλη ομορφη γυναικα αερατη αρωματισμενη ξεκινησαμε το αοσιαλ ευχαριστη συζητηση ζυτησε να παει στο μπανιο πηγα και εγω στο κρεβατι βγαινωντας απο το μπανιο ηρθε στο κρεβατι και με αρχισε στα φιλια στηθος σιλικονατο οπισθια που χρειαζονται δουλιτσα σωμα μοντελε με τατου το φασωμα πηρε αρκετη ωρα με εκατερωθεν ενεργειες και φιλοφρονησεις στοματικο με εναλαγες πορνοσταρικου και αισθησιακου μαζι ακολουθησαν 2 στασεις με εντονο σεξ και πρωτος γυρος τελος ακολουθησε μπανιο και απο τους 2 και ωραιο σοσιαλ στο δευτερο γυρο ηταν πιο επιθετικη και δεν με αφηνε σε ησυχία με εντονο σεξ και οι 2 ιδρωσαμε την φανελα βαζω θετικο προσημο στην Μαρινα περασα καλα να στε καλα ολοι
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Εγώ την βρήκα για την επόμενη και χώθηκα για μια ώρα, μετά τη Selena.