Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 12472
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χιλντα λοιπον απο αφρικη....
Το προσωπο καλο, τυπικη αφρικανικη ομορφια με τα τσιμπουκοχειλα που τυλιγουν πανεμορφα το καυλι. Το δερμα τραχυ αλλα καλα περιποιημενη τριχοφυια και επισης καλη καθαριοτητα.
Δεν της βρηκα κατι το αρνητικο, ακομα και οι φωτογραφιες ειναι σχεδον ιδιες με οτι βλεπεις απο κοντα. Ευκολη συνεννοηση με το γραφειο και αφιξη στην ωρα της. Ευχαριστη και επικοινωνιακη σαν ατομο με καλες γνωσεις στα αγγλικα και λιγες κουβεντες στα ελληνικα. Πολυ μα πολυ ευγενικη δεν αφηνει περιθωρια για καποιο παραπονο.
Αρχισαμε φιλια πριν μπει στην τουαλετα, μου εκανε ξεκαθαρο το ποσο προθυμη ηταν. Το τσιμπουκι στο κρεβατι ηταν ωραιο, οχι προστυχο αλλα εδειχνε οτι γουσταρει, ακομα και οι ματιες της το μαρτυρουσαν. Αλλαχτηκαν πολλες στασεις, ολες στο κρεβατι και, δοτικη και καυλιαρα, της αρεσει το σεξ. Δεν πηρε πρωτοβουλιες αλλα με αφησε να κανω οτι θελω και με τον ρυθμο που θελω δειχνοντας συνεχως οτι το ευχαριστιεται. Ειχε καλες αντοχες, σιγουρα εχει φαει μεγαλες πουτσες οποτε εγω με την μεσαια την δικια μου δεν της προκαλεσα καμια δυσκολια.
Την δευτερη φορα χυσαμε και οι δυο, το μουνι της μουσκεψε και τα βογγητα ηταν καυλα. Το καλυτερο κομματι ηταν αυτο χωρις αμφιβολια. Ακολουθησαν 5 λεπτα εντονο σφυροκοπημα και τελειωμα πανω στον κωλο της.
Η κοπελα γουσταρει να δουλευει, εχει φυσικη ομορφια και γενικα σε κερδιζει με την συμπεριφορα της, αρκετοι λογοι για να την ξαναπαρεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή