Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σέλενα, το μυστήριο κορίτσι με το σπαθένιο βλέμμα. Όνομα μάλλον αποτυχημένο, γιατί είναι Λατινικό, ας της δίνανε τουλάχιστον το Έλενα, αλλά who cares?

Η κοπέλα έχει μυστήριες φωτογραφίες, που εξιτάρουν. Σε ελάχιστες δείχνει το πρόσωπο και όχι τόσο καθαρά, δείχνει να είναι μια κοπέλα αγέλαστη και θλιμμένη. Σε κάθε περίπτωση φαινόταν πολλά υποσχόμενη. Άλλο σημαντικό στοιχείο που ήταν και η αφορμή για τη συνάντηση, η υπηρεσία του πρωκτικού. Η εξαιρετική Έλενα του τηλεφωνικού, παρόλο που δεν είχε την παραμικρή πληροφορία για την κοπέλα, διαισθάνθηκε μια καλή περίπτωση, και η συνάντηση κανονίστηκε.

Η Σέλενα είναι λίγο ντροπαλή, αλλά πολύ χαμογελαστή, τα μάτια της μοιάζουν θλιμμένα που αποζητάνε στοργή, αλλά το βλέμμα της σπαθένιο που φωτίζει τον χώρο. Καταπληκτικά καστανοπράσινα μάτια, είχε μακιγιαριστεί έντονα. Με τις γόβες των φωτογραφιών, η αρχική εντύπωση είναι πώς πρόκειται για ένα αματούρι. Είναι πιο όμορφη από κοντά. Έξυπνα μακιγιαρισμένη, έντονα στα μάτια και σχεδόν καθόλου στο υπόλοιπο πρόσωπο, μοσχομυριστή. Λιγομίλητη και γλυκομίλητη, οι κινήσεις της λίγο νευρικές και ντροπαλές, όταν η γλώσσα του σώματος δεν θέλει να επικοινωνήσει, αλλά το πονηρό της βλέμμα και τα σπαθένια της μάτια λένε πολλά, η επιτυχία θεωρείται δεδομένη.

Ουκρανάκι από το Κιέβο, ηλικιακά είναι όσο αναγράφεται, δεν φαίνεται επικοινωνιακή, αλλά θα γελάσει αρκετά και θα χαλαρώσει. Γνωρίζει καλά αγγλικά.

Με εξαιρετικά εσώρουχα σε μπλε απόχρωση που σε συνδυασμό με τις γόβες, έκαναν το σύνολο πολύ ελκυστικό, δείχνει από την αρχή τις προθέσεις της, που δεν είναι άλλες από το να σε ικανοποιήσει. Το κορμί της είναι όμορφο με καμπύλες, σφιχτό και χωρίς κάτι το περιττό, δέρμα λευκό και πεντακάθαρο, πολύ νεανικό σώμα. Στηθάκια μικρά αλλά σχεδόν εφηβικά, στητά και γεμάτα, κωλαράκι όμορφο και τουρλωτό, μουνάκι πεντακάθαρο και περιποιημένο. Στο σώμα οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και ίσως να την έκανες αρκετά μικρότερη.

Φιλάει πολύ όμορφα με πάθος και βαθιά με άφθονη γλώσσα, δεν κάνει εκπτώσεις, δίνει έμφαση στα αυτιά και ξέρει να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της. Θα ξεχαστεί αρκετά.

Το στοματικό της είναι εξαιρετικό, θα χρησιμοποιήσει όλο της το ταλέντο και θα δοκιμάσει κάθε πιθανό σενάριο. Ρυθμός, ταχύτητα, βάθος και χωρίς όρια, κορμός, περνάει και από τις μπάλες να τις λιώσει, δεν παραλείπει να σε κοιτά. Δέχεται και την ανάλογη περιποίηση, με δαχτυλάκια παντού, υγραίνεται αμέσως και συσπάται.

Στο σεξ αποκαλύπτεται μια κοπέλα που θέλει ρυθμούς μεταξύ ερωτισμού και ροκ, δε θα πει όχι σε ανεβασμένες στροφές, σε προκαλεί στα όρια. Χωρίς λιπαντικό, μόλις αφεθεί και λυθούν τα φρένα, αντικρίζεις μια κοπέλα που θέλει να προσφέρει τον καλύτερο της εαυτό, στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις σε όποιο τέμπο θέλεις, πριν το υπέροχο κωλαράκι της, πάλι άνευ λιπαντικού, ύστερα από την κατάλληλη προετοιμασία με σάλιο και δαχτυλάκια. Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Ζεστό και φιλόξενο κωλαράκι που όμως θέλει πιο ερωτικό ρυθμό. Στο anal cowgirl με τα πατουσάκια στο κρεβάτι τα πάει καλά, στο doggy σε αφήνει να έχεις τον έλεγχο, προτιμά το ιεραποστολικό και τις διάφορες παραλλαγές, επιτρέπει δαχτυλάκια, με την ίδια να τρίβει την κλειτορίδα της, φαίνεται να προτιμά την οπτική επαφή. Γνέφει πονηρά, τον παίρνει στο στόμα. Τελείωμα στο ζεστό της στοματάκι, συνεχίζει το στοματικό και θέλει να σιγουρευτεί ότι στέρεψες, πριν τα φτύσει αβίαστα στο μπάνιο, αφού σου ρίξει ένα σπαθένιο βλέμμα όλο νόημα.

Ο ντροπαλός της χαρακτήρας δεν έφυγε ποτέ, θα κάτσει για κάποιες κουβέντες, το βλέμμα της παραμένει θλιμμένο αλλά πονηρό. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κάνει το παν για να φύγεις ικανοποιημένος.

Το κορίτσι είναι πλήρως συνειδητοποιημένο, ξέρει τι κάνει, ξέρει τι να δώσει και πόσο. Προσφέρει girlfriend experience αλλά μπορεί να αποδώσει στα κόκκινα αν το θέλει. Φαίνεται αματούρι αλλά δεν είναι, φαίνεται ντροπαλή αλλά δεν είναι, είναι όσο πονηρή πρέπει να είναι, το ταλέντο της είναι στο στοματικό, αλλά και το υπέροχο και φιλόξενο κωλαράκι.

Χάνει λίγο σε συμπεριφορά και στην τέχνη να πουλήσει έρωτα, ίσως στα πρώτα της βήματα είναι ακόμα αρκετά αγχωμένη, αλλά τα κατάφερε πολύ καλά και σου δίνει αυτό που θέλεις. Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ένα χαμογελαστό κι ευγενικό κορίτσι που δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Στην τελική το κορίτσι είναι μυστήριο.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.526
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tsoupakampras, maradona7, hornyasfuck και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2024
πάλι έκθεση έγραψες προμοτοραανναπυρνιαροιθακη Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 bigmountain, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1