Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εδώ έχουμε μια πολύ καλή περίπτωση.
Εμφανισιακά έχουμε να κάνουμε με μια γυναικάρα 32-35. Δεν περνάει απαρατήρητη για κανένα λόγο. Μοντέλο δεν είναι σε σώμα ή πρόσωπο. Οι φωτογραφιες με τα ανοικτο χρώμα μαλλιών είναι λίγα χρόνια πριν ενώ με το πιο σκούρο πολύ κοντά στην πραγματικότητα.Μοντελο όχι λοιπόν, αλλα εχει τα πάντα, αέρα, σώμα, πρόσωπο, υπέροχο χαμόγελο, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι μεγάλη "ζημιά" εγκεφαλικη και αισθητική συνολικα. Είναι περπατημέμη σίγουρα και ξέρει τη δουλειά της πολύ καλά. Αγγλικά εξαιρετικά. Μου είπε ότι έζησε πολλά χρόνια στο Ντουμπαι και λίγα στη Καραϊβική. Καταγωγή από Μολδαβία. Μητέρα ενός μικρού αγοριού. Επίσης μου είπε ότι είναι νέα στο χώρο Χαχαχα!.
Με πολύ στοχευμένες ερωτήσεις μπαίνει με τη μία στο προσωπικό σου χώρο αλλά παράλληλα σου δείχνει και το δικό της. Αυτό γίνεται στο φτερό ενώ δημιουργεί παράλληλα και το κατάλληλο κλίμα για την συνέχεια. Δεν τρώει χρόνο. Χαμόγελο, ωραία διάθεση. Σου φτιάχνει το κέφι και σε μετράει πολύ γρηγορα, ξεκλειδώνοντας σε παραλληλα.
Στη πράξη εμένα με μέτρησε όπως ήθελα εκείνη τη στιγμή και απέδωσε GFE απίστευτα. Άπειρα γλωσσοφιλα όχι, όμως υπηρχαν.
Πίπα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, με ρυθμό κατάλληλο και λίγη χρήση χεριου. Όχι τρελά περάσματα στο γύρω αλλά με επικέντρωση στο κύριο μέρος. Σε τελειώνει έτσι για πλάκα...
Είχα να νιώσω έτσι πολύ καιρό. Η καύλα έφτασε στο κόκκινο. 69 και περιποίηση από τη μεριά μου και χωρίς χρήση λιπαντικού αφού δεν χρειαζόταν ξεκίνησε ένα ατελείωτο παιχνίδι με ότι στάσεις μου ερχόταν στο κεφάλι και τις κατάλληλες μικρές ανάσες για να μην πάρουμε καμία αρτηρία στο χέρι.
Το τέλος ήταν πολύ δυνατό με "αληθινές"μικρές κραυγούλες από την μεριά της. Ένας γύρος παίχτηκε και ήταν υπέρ αρκετός.
Φυσικά τα πάντα πάνω της, με τρομερή αίσθηση δέρματος αλλά πάντα με τις φυσιολογικές μικρές φθορές από γεννα και ηλικία. Πολύ περιποιημένη σε όλα, καλή διάθεση, χαμόγελο το πολύ δυνατό όπλο της, που στα μάτια μου την έκανε εκθαμβωτική.
Αν η τιμή ήταν λίγο καλύτερη... Προσοχή μην ακουστούν δυνατά οι λαμαρίνες που θα δαγκώσουν μερικοί, ίσως κι εγώ πολύ εύκολα. Η συνάντηση ήταν πολύ πρόσφατη θα μείνει εκτός για λίγες μέρες. Μέχρι αρχές Ιουλίου υπάρχει χρόνος.
Τοπ κοπέλα για πολύωρα ραντεβού.
Νόμιζα ότι 10 δεν θα έβαζα ποτέ στην επικοινωνία, όμως μπήκε.
Εσκορτ με τα όλα της!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EchoReflection
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
314
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού