Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 108680
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Οι φωτογραφίες της Αρετής με είχαν φτιάξει τρομερά και επειδή είμαι και εγώ φηλός όταν βρώ κοπέλα με ύψος σαν της Αρετής είναι πάντα must για μένα να τη συνατήσω.
Η συνενόηση με το γραφείο ανετότατη.
Εντάξει όταν άνοιξε η πόρτα είδα ένα θεόμουνο που πάνω στις τακούνες της με έφτανε. Με φίλησε όχι πολύ παθιάρικά και σε καμιά περίπτωση βαθιά.
Με χάλασε κάπως αυτό αλλά είπα μέσα μου ο μούναρος είναι εδώ αστα τα άλλα. Αμ δε.
Μπανάκι και τον παίρνει στο στόμα της. Τίποτε το ιδιαίτερο να θυμηθώ. Τέλως πάντων η σκέψη πως θα βλέπω αυτό το κορμί όταν πετύχω τον στόχο μου, να γαμήσω την κωλάρα της δηλαδή, μου έφτανε.
Στήθηκε στα τέσσερα αφού μου έβαλε ένα προφυλακτικό με ραβδώσεις γιατί αυτό της αρεσει μου είπε, λιπαντικό και κάρφωμα στην κωλάρα της.
Μπήκα άνετα και υπήρχε μια χαλαρότητα που κανονικά θα με χαλούσε, αλλά όχι όταν έβλεπα να απλώνεται μπροστά μου αυτό το κορμί λαμπάδα.
Η Αρετή όμως είχε μια διάθεση να χαλάσει τη βραδιά, δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Μου ζήτησε να βγω για να αλλάξει προφυλακτικό σε ένα με εξογκώματα γιατί δεν ευχαριστιόταν. Ο πούτσος μου είναι αρκετά χοντρός (σε αρκετά ραντεβού με έχουν αποκαλέσει bigboy) και δεν καταλάβαινα αλλά τέλως πάντως το δέχτηκα με τη σκέψη πως θα νιώσω και εγώ πιο σφικτό τον κώλο της. Αμ δε.
Με τα πολλά έχυσα μέσα στο κωλαράκι της. Εκεί έδειξε λιγάκι συμμετοχή παίζοντας το μουνί της όσο ήμουν καρφωμένος και είπα εδώ είμαστε. Πάμε για δεύτερο γύρο καλύτερο λέω.
Γυρνάει από το μπάνιο και δεν ανοίγει το στόμα της και έχει μια περίεργη διάθεση. Δεν ασχολήθηκα πολύ, της είπα ότι είμαι εντάξει και πήρε τον οδηγό.
Το χειρότερο ήρθε εδώ, ο οδηγός θα αργούσε, εγώ πολύ ευγενικά της είπα να μείνει στο δωμάτιο αυτή όμως έπαιζε με το κινητό της και εν με κοίταγε καν. Ντύθηκα, τίποτε. Της λέω θα φύγω ούτε ματιά. Της ζήτησα φιλί μου έδωσε το μάγουλο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.
Δεν θα την ξανασυναντούσα. Μάλιστα μια άλλη φορά το πρακτορείο μου την πρότεινε αρνήθηκα.
Θα συνμωφνήσω με το φίλο παρακάτω που λέει για περίεργες καταστάσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gnnakos, rsotos7, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2024
Κάτι μπορεί να έχει ή πίνει
review reaction 3 hornyasfuck
14 Ιουνίου, 2024
Πολύ χαμηλός βαθμός επαγγελματία
review reaction 1 hornyasfuck
14 Ιουνίου, 2024
με άριστα το 7 μπορώ να βαθμολογήσω. Της έχω βάλει και δυο άριστα λοιπόν και 5 στη γενική βαθμολογία, δηλαδή αρκετά πάνω από το μέσο . Μόνο στην επικοινωνία της έβαλα κάτω από το μέσο, το αιτιολογησα νομίζω
review reaction 1 Panos 1978, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3