Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20320
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, έκανα και εγώ το λάθος να συναντηθώ με την Naomi. Έχοντας διαβάσει τις κριτικές, οι οποίες δεν ήταν καλές, αποφάσισα να την δοκιμάσω και εγώ την κοπέλα. Τελικά αποδείχτηκε μεγάλο λάθος.
Η κοπέλα είναι σε γενικές γραμμές αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες και η πρώτη εντύπωση είναι θετική, αλλά δυστυχώς εδώ σταματάνε τα καλά και αρχίζουν τα κακά. Είναι πολύ ψυχρή κοπέλα, με το ζόρι σου χαμογελάει, όπως και στην επικοινωνία. Μάλλον πότε δεν ήταν η ψυχή του παρτυ αλλά σου δείχνει ότι με το ζόρι σου μιλάει. Όπως και στο σεξ. Ότι κάνει το κάνει λόγω αγγαρείας. Ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω, γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολο να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο τύπο που δεν γουστάρεις, αλλά όταν τους δίνουμε τα ωραία μας ευρουλάκια, τότε θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαμογελαστες και θερμές.
Στον αγώνα τίποτα το ιδιαίτερο, μια τυπική πιπα, δεν ξετρελάθηκα, αλλά έδειξε ότι ξέρει να κάνει, ίσως στον γκομενο της να κάνει τρομερή πιπα. Στο φιλί τσιγκούνα, τα αποφεύγει, αλλά όταν αποφασίζει να σε φιλήσει, βάζει ελάχιστη γλώσσα. Στο γαμισι απλώς κάθεται και περιμένει να την γαμισεις, ενώ όταν είναι καβαλαρισσα τίποτα το ιδιαίτερο.
Πραγματικά κρίμα στο κορμί. Μάλλον θα έχει σιχαθεί την δουλειά και θέλει να ξεκώψει. Πάντως την εμπειρία την έχει, γιατί δεν είναι πιτσιρικά και λόγω της καλής εμφάνισης, σίγουρα έχει δουλειά, αλλά με αυτά που κάνει ή καλύτερα με αυτά που δεν κάνει, στο μέλλον δεν θα έχει δουλειά.
Αυτά και εις αλλά με υγεία!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: