Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 7 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Με είχε φτιάξει το ότι συστήνεται ως kinky στη σελίδα της, είδα και τη φωτό με τις μποτάρες της και την έκλεισα χωρίς δεύτερη σκέψη.και με αυτή τη σκέψη της έκλεισα για μια ώρα. Η συμπεριφορά του γραφείου άψογη.
Οταν άνοιξε η πόρτα είδα μια αρκετά όμορφη μελαχροινή γυναίκα με πρόσχαρη και όχι βαριά συμπεριφροά όπως μου έχει τύχει άλλες φορές.
Φυσικά φορούσε τις μπότες που ζήτησα!!! Και κολάν, Είχα μια απορία τι θα γίνει με το βάλε βγάλε αλλά τελικά η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλε ποτέ το κολάν. Απλά το τράβηξε κάτω όταν της ζήτησα να μπω στο μουνί της, πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου αφού έτσι δε νέβγαλε καθόλου τις μπότες της.
Είχα ζητήσει Kinky πράγματα, αλλά η έκπληξη μου ήτα ντεράστια όταν είδα πόσο πολύ, μα πολύ, καύλωνε όταν τις ρούφαγα τις ρώγες. με καύλωσε πάρα πολύ το πουτανάκι. Δεν κρατήθηκα άλλο της ζήτησα να τη γαμήσω. Τα πόδια ψηλά στους ώμους να νιώθω τις μπότες και το τέλος ήρθε μέσα στο μουνί της.
Δεν είχε μπάνιο αμέσως αφού με τράβηξε πάλι στα βυζιά της και μου ζήτησε να τα ρουφήξω με πάθος όσο έπιαζε το μουνί της. Εχυσε η καύλα στα δάχτυλά μου.
Ισως την ξανασυναντούσα μόνο για nuru, με έφτιαξαν κάποια βίντεο που είδα, αλλά πολύ δύσκολα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, mancunian1986, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2024
Στα kinky πώς ήτανε; Γιατί και εγώ για αυτό την σκευτομαι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1