Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ή αλλιώς, strange beauty, strange sex. Ο τίτλος είναι "κλεμμένος" από συναγωνιστή, αλλά πολύ εύστοχος. Να με συγχωρήσει!

Μου κίνησε την περιέργεια, το τηλεφωνικό εξαιρετικό. Αναμονή για λίγη ώρα μέχρι να ενημερώσουν το κορίτσι και η συνάντηση κλείστηκε. Κορυφαία συνεργάτιδα η Έλενα.

Οι φωτογραφίες έβγαζαν την ψευδαίσθηση για μια κοπέλα που την βρίσκει με σκληρά ακούσματα, από μέταλλο μέχρι τέκνο, που χτυπιέται μέχρι τελικής πτώσεως. Ή ένα παιδί των λουλουδιών που βρίσκεται στην νιρβάνα της. Σε κάθε περίπτωση πολύ χρήσιμες και οι selfie που δείχνουν καλύτερα τι θα συναντήσεις. Οπότε δώστε βάση εκεί, οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι καλλιτεχνικές. Η φωτογραφία με το piercing στη γλώσσα είναι η πιο αντιπροσωπευτική της.

Πράγματι, αντικρίζεις μια κοπέλα με μπόλικα τατουάζ, με stretching στα αυτιά. Έχει όμορφο πρόσωπο με πολύ ωραία μπλε μάτια και περιποιημένο ξανθό μαλλάκι. Ντυμένη σαν μαθήτρια που έκανε κοπάνα, με φουστανάκι και τοπ. Το κορίτσι είναι ντροπαλό, αλλά πολύ χαμογελαστή και ευγενική, προσπαθούσε να κρύψει το άγχος της κι αυτό επειδή ήταν πρώτη της μέρα και πρώτο της ραντεβού.

Έαν δεν είχε πειράξει τα χείλη ή δεν είχε πάρει κάποια κιλά από τη μέση και κάτω, ίσως βλέπαμε την κοπέλα των καλλιτεχνικών φωτογραφιών, που ομολογουμένως φαίνεται πολύ ελκυστική. Τα τατουάζ και ειδικά στο κεφάλι δεν ενόχλησαν. Σε όσους δεν αρέσουν τέτοιου είδους κοπέλες, να την προσπεράσουν.

Εσθονή με καταγωγή από Ρωσία, καταλαβαίνει τα βασικά αγγλικά, αποφεύγει να τα μιλήσει. Ηλικιακά είναι όσο λέει.

Το σώμα της από τη μέση και πάνω είναι όπως το βλέπουμε, το βυζάκι της μικρό αλλά στητό και γεμάτο, θηλές με piercing. Εντυπωσιακό, γιατί συνήθως τα βυζάκια με piercing έχουν την τάση να είναι πεσμένα. Από τη μέση και κάτω έχει κάποια παραπανίσια κιλά που θα μπορούσε να μην τα έχει, όμως δεν ενοχλούν. Μουνάκι πεντακάθαρο και περιποιημένο, κωλαράκι τουρλωτό.

Φιλάει όμορφα με διακριτική χρήση γλώσσας, η αίσθηση των χειλιών κάπως σκληρή. Αποφεύγει τα πολύ βαθιά, σε κάθε περίπτωση φιλάει όμορφα, και εάν ζεσταθεί, ίσως το προσπαθήσει περισσότερο.

Στοματικό λίγο ερασιτεχνικό, αλλά προσπαθεί πολύ, δίνει έμφαση στον κορμό, το piercing στη γλώσσα βοηθά αρκετά στην αίσθηση. Δεν μπορεί βαθύτερα αν και θα το προσπαθήσει αν την καθοδηγήσεις, περνάει και από τις μπάλες και την γύρω περιοχή με αισθησιακό γλείψιμο. Αντίστοιχα της αρέσει να την γλείφουν, δάχτυλα δε θέλει και δεν τις αρέσουν.

Στο σεξ θέλει ήρεμα πράγματα με αισθησιασμό, της αρέσει το έντονο eye contact, δείχνει να συμμετέχει και για την δικιά της απόλαυση. Δεν αντέχει βαθιές διυσδείσεις, όμως αν συνηθίσει, θα αφεθεί και αντέχει πιο ανεβασμένες στροφές. Έδειχνε να προτιμά τη διάρκεια και την ποικιλία και πράγματι θα ανταποκριθεί, στάσεις όποια θέλεις σε ερωτικό τέμπο, το κορίτσι θέλει τη νιρβάνα της, να ταξιδέψει. Γελάει αρκετά αν πετάξεις κάποιες ατάκες, αφέθηκε ακόμα περισσότερο. Τελείωμα στο στοματάκι της όπου στραγγίζει τα πάντα, πριν τα φτύσει κάπως βιαστικά.

Χρόνος για κουβέντα δεν υπήρχε αρκετός, από τα λίγα που ειπώθηκαν, φάνηκε έξυπνη και πολύ φιλική κοπέλα.

Η κοπέλα είναι ένα φρικιό, με την καλή έννοια, πολύ χαμογελαστή και φιλική. Οι φωτογραφίες βγάζουν την αίσθηση για μια κοπέλα που συμμετέχει ενεργά και χωρίς όρια, διαψεύδεσαι όμως. Σε κάθε περίπτωση έχει όμορφη συμμετοχή, η ευγένεια και ο χαρακτήρας της σε κερδίζουν αμέσως. Για όσους θέλουν ήρεμα πράγματα με ένα αματούρι που δεν γνωρίζει ακόμα τα μυστικά της δουλειάς, αλλά κυρίως μια κοπέλα με μπόλικα τατουάζ, η Λίλη είναι καλή περίπτωση, αν δεν έχετε θέμα με κάποιες ιδιοτροπίες της. Θα της έδινα άλλη μια ευκαιρία.

Η παράξενα όμορφη προσφέρει παράξενα όμορφο σεξ.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
31.981
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Tsoupakampras, dimigoall, Pa Luki Luk και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2024
Τι εννοείς με το ιδιοτροπίες;
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Bartender 74
14 Ιουνίου, 2024
GeneralWinter ας πούμε αντισηπτικό, όπως με την Εύα των αγγέλων, που αρκετούς θα τους χαλάσει, αλλά δε θεωρώ ότι είναι λόγος να καεί η κοπέλα.

Η συμπεριφορά και η διάθεση είναι που μετράνε.
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
14 Ιουνίου, 2024
@ΒΜ Aυτό λέμε αγόρι μου ότι τα αντισηπτικα και αυτου του είδους οι μαλακίες χαλανε την διαθεση του πελατη. Δεινουν στο μαλακα τον πελατη την εντυπωση οτι η κοπέλα τουςε συχαινεται!
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain, Bartender 74
14 Ιουνίου, 2024
Ἄρα Nein, No, non, nee, нет ἀπό μένα. ΥΓ: "διεισδ΄ύσεις". Τἠ σκότωσες τῆ λέξη.
review reaction 3 Bartender 74, bigmountain
14 Ιουνίου, 2024
Srek αφού όλες μας σιχαίνονται. Εγώ της είπα ότι πλένομαι με betatine που έχω μαζί μου και δεν έβαλε αντισηπτικό, ούτε η Eva έβαλε.

Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
14 Ιουνίου, 2024
Το αντισυπτικό δεν κάνει τίποτα είτε για αυτές είτε για εμάς. Και φυσικά το κάνουν μόνο την πρώτη φορά στην αρχή και μετά στον παίρνουν στο στόμα χωρίς καμία αναστολή. Που έχει ακουμπήσει στα σεντόνια άμεσα και έμμεσα κλπ.. Παράνοια..

Για μένα πιο μεγάλο μειον είναι το όχι στα δάχτυλα, παρά το ξέκασμα... Τουλάχιστον να παίξεις με την κλιτορίδα σε αφήνει;
review reaction 1 hornyasfuck, Larson, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
15 Ιουνίου, 2024
Ενώ για τη Μαρίνα που βάζει κι αυτή αντισηπτικό στην αρχή, κανένας δε μιλάει; Γιατί κάνει λυσσασμένο σεξ και το ξεχνάμε το... αντισηπτικό. Αυτό είναι το λιγότερο, μιας και εύκολα σκουπίζεσαι χωρίς να το καταλάβει, και όλα ανθηρά.

Εννοείται πώς και δεν κάνει τίποτα, προφανώς κάποιος τους είπε να βάζουν στην αρχή και τους κόλλησε.

Δάχτυλα όχι αλλά κλειτορίδα ναι.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Bartender 74
15 Ιουνίου, 2024
@BM μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότροια
review reaction 1 hornyasfuck
16 Ιουνίου, 2024
@BM το έφαγες το Μαρινάκι ρε... Φεύγει τη Δευτέρα και δεν μάλλον δεν θα ξαναέρθει στην Ελλάδα για δουλειά.. Καθώς το Μονακό πληρώνει καλύτερα από εδώ...
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain
16 Ιουνίου, 2024
@GM ναι φεύγει και δεν ξέρει αν θα έρθει πάλι, όπως και η Irina που μάλλον δεν.

Χώθηκα όμως σε κενό για μια ώρα αφού τελείωσαν τα γυναικολογικά της.

Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, GeneralWinter
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2