Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 6 10
Call-Girls
30754
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
H κοπέλα είναι η Αθηνά απο Call Girls Athens.Δεν ήμουν σίγουρος αλλα οι φωτό κάτι μου θυμίζαν, λέω είτε αυτή είναι είτε κάποια που της μοιάζει, αξίζει σε κάθε περίπτωση.Προς χαρά μου όταν άνοιξα την πόρτα ήταν όντως αυτή, με αναγνώρισε και μένα.Περί εμφάνισης έχουν ειπωθεί κατατοπιστικότατα, για υπηρεσίες επίσης, θα προσθέσω στα info τα εξής:1) όπως της φερθείς θα σου φερθεί, δεν λατρεύει τις πρωτοβουλίες αλλά θα σε ακολουθήσει σε ότι ρυθμό δώσεις, αρκεί να μην επιδιώκεις να τη ξεφτιλίσεις-ταπεινώσεις.2) είναι κολπικιά,όχι κλειτοριδικιά, οπότε αν δεν την ψήσετε πολύ στο γλείψιμο μην το πάρετε προσωπικά(δεν το πολυγουστάρει γενικά για το λόγο που είπα) 3)υπέροχο τσιμπούκι, τα σιδεράκια εμένα δε με χαλάνε, ίσα ίσα.
Δε συνηθίζω επαναλήψεις με κοπέλες γραφείων αλλά αφού ηδη έγινε μια εξαίρεση και υπήρξε δεύτερη φορά, πιθανότατα να υπάρξει και τρίτη αλλά ας αργήσει λίγο γιατί εχει εθιστικό μουνάκι η καυλίτσα(για το θαύμα της φύσης τις βυζάρες της δε λέω τίποτα,ό,τι βλέπετε είναι αλήθεια)
Δε συνηθίζω επαναλήψεις με κοπέλες γραφείων αλλά αφού ηδη έγινε μια εξαίρεση και υπήρξε δεύτερη φορά, πιθανότατα να υπάρξει και τρίτη αλλά ας αργήσει λίγο γιατί εχει εθιστικό μουνάκι η καυλίτσα(για το θαύμα της φύσης τις βυζάρες της δε λέω τίποτα,ό,τι βλέπετε είναι αλήθεια)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή