Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 23 10
Call-Girls 156872
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γράφω με ένα ηλίθιο χαμόγελο λίγα λεπτά αφού έχει κλείσει την πόρτα το κορίτσι , αν και δεν πρόκειται να ξεχάσω τι εζησα. Συνάντηση σε πορνό ξενοδοχείο. Ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα . Πέταξα τα λίγα ρωσικά που ξέρω και μιλήσαμε στην γλώσσα της . Με ρώτησε αν προτιμώ στα αγγλικά αφού δεν το είχα να κάνω συζητήσεις στα ρωσικά. Μπανάκι και σε 3 λεπτά ήταν στο κρεβάτι . Οι γλώσσες μας δεν σταμάτησαν να συναντιούνται , φοβερό κορμί σε σημείο που απλά την κοίταζα . Πίπα εξαιρετική με πολλά παιχνίδια σάλιο και ματιές . Της αρέσει να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Πρώτη στάση missionary όπου και ήρθε η πρώτη κατάθεση. Χαδακια αγκαλιές που αν και η εικόνα των τατουάζ σου προσδίδει πιο hard καταστάσεις είναι πολύ GFE . Σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμος και ακολούθησε κανένα μισάωρο με σεξ αλλαγή σκουφων μπας και χύσω αλλά τίποτα , το προσπάθησε πάρα πολύ και στο 85 έγινε και η 2η κατάθεση . Έκατσε μια ώρα και 10 λεπτά . Όταν έφυγε ακόμα προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι γυναίκα γάμησα. Μπράβο στο γραφείο !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή