Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 5 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα αλάνια ελπίζω να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε όλα αυτά τα ωραία που έχει να προσφέρει ο πληρωμένος έρωτας.Φυσικα πάντα υπάρχουν και παγίδες οι οποίες δεν είναι και λίγες οπότε γι'αυτό είμαστε εδώ και με την ανταλλαγή πληροφοριών να μπορούμε να τις αποφεύγουμε.Επιστροφη στην ενεργό δράση για μένα ύστερα από μια μικρή παύση.Νομιζω είναι καλό να κάνουμε μερικά διαλείμματα κατά καιρούς για να επιστρέφουμε με μεγαλύτερη όρεξη.Ραντεβου με την Αλεξάνδρα λοιπόν στο γνωστό ξενοδοχείο.Σαν γενικό σχόλιο μπορώ να πω ότι η κοπέλα είναι επαγγελματίας.Προσφερει πολύ καλές υπηρεσίες και δύσκολα να αφήσει τον πελάτη ανικανοποίητο.Το deep throat της είναι με την έννοια της λέξης δηλαδή τον παίρνει τόσο βαθιά μέχρι να τερματίσει.Εχει κατά τη γνώμη μου κορμάρα με πλούσια κολομερια χωρίς κυτταρίτιδα και βυζί ωραίο καλοστημενο.Τα βυζιά της μου φάνηκαν μεγαλύτερα από 2 νούμερο που γράφει στο site.Δεν ενθουσιάστηκα με το πρόσωπο της ,τα χείλια της ελαφρώς φουσκωμένα αλλά είναι αντικειμενικά ομορφούλα.Το γαμησι πολύ καλό με πολλές διαφορετικές στάσεις δεν λέει όχι πουθενά και αντέχει σε υψηλή ένταση.Δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει gfe καθώς λειτουργεί μηχανικά και επίσης το καταλαβαίνεις από την έκφραση του προσώπου της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή