Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 35 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 116299
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Αμαντα

Επέλεξα την Αμαντα γιατί μου άρεσε στις φωτό πάρα πολύ, πρόσωπο και σώμα. Την έβλεπα τόσο καιρό στο your αλλά δεν έκατσε να την πάρω και έφυγε κάποια στιγμή. Τηλέφωνο στους Αγγέλους για ραντεβού, μου είπε τα καλύτερα γι αυτή η τηλεφωνήτρια και έτσι ανέβηκε η διάθεση αλλά και οι προσδοκίες. Ραντεβού στο χώρο μου αυτή τη φορά γιατί δεν κάνει in all.

Στην ώρα της στο κατώφλι μου, ντυμένη περισσότερο elegant αλλά λιγότερο σεξι. Γυναικάρα να την κυκλοφορήσεις ήταν, έτοιμη. Περιποιημένη στην πένα και με κάθε λεπτομέρεια. Μπράβο της, δείχνει σεβασμό πρώτα στον εαυτό της αλλά και στον πελάτη.

Πρόσωπο, από τις λίγες φορές που είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, σώμα επίσης πολύ κοντά, όχι μοντέλε αλλά όπως πρέπει. Μικρό βυζι ωραίο στρογγυλό στητό κωλαρακι. Πολυ ζέστη σαν άτομο μιλάει και λίγα Ελληνικά, πολυ λίγα δεν πιάνεις κουβέντα αλλά οκ. Άνετη γενικα μπήκε αεράτη, χαμόγελο, φιλια φουλ και χαδια.

Αφού φρεσκαρίστηκε στο μπάνιο γύρισε με μαύρα εσώρουχα και αρχίσαμε το μπαλαμουτιαμα. Φιλάει πολυ ωραία και δεν τα τσιγκουνεύεται, καθαρό αναπνοή και γενικα μοσχομυρίζει ολόκληρη. Ξεκινάει την πιπα, με πολυ τέχνη και μαεστρία όπου την σταμάτησα για να μην τελειώσω. Την περιποιήθηκα κι εγώ, πολυ ωραίο το μουνακι της, πεντακάθαρο και γούσταρε παρα πολύ, μέχρι που με σταμάτησε και μου είπε να την ξεσκίσω. Έδωσα πόνο ιεραποστολικά και γρήγορα ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαλειμμα με λίγη κουβεντούλα και βουρ για τον δεύτερο. Εκεί την αφησα πολυ ώρα στην πιπα για να το ευχαριστηθώ και μετά πόλεμος. Στα όρθια, αυτή από πάνω, στο πλάι και τι δεν κάναμε. Το τελείωμα ήταν στα τέσσερα μετά από ανελέητο σφυροκοπημα.

Πέρασα πολύ καλά με την Αμαντα, έχει όλο το πακέτο, εάν βάλει και βυζι θα είναι 10/10. Μπορείς να την πας όπως θες είναι και για GFE αφού είναι γλυκιά ομιλητική και φιλάει αβέρτα αλλά εγώ που ανέβασα πολύ στροφές δεν μάσησε καθόλου και συμμετείχε. Την προτείνω, είναι διαμαντάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
120
Likes:
5.105
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, markxx, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2024
Καλύτερα νά μή βάλη βυζί. Ἔχει παραγίνει τὸ πλαστικό. Μιά χαρά εἶναι ἔτσι καί ἀλλιῶς
review reaction 1 Leviathan
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1