Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 2 10
Call-Girls 5939
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Είναι η 1η φορά που γράφω κριτική και το κάνω μόνο και μόνο για να προστατεύσω τους υπόλοιπους. Εκλέισα ραντεβού με την Νικίτα θεωρώντας οτι θα συναντήσω μια κοπέλα κοντα στις φωτογραφίες. Δυστήχως η κοπέλα δεν έχει κάμια σχέση με αυτο που περίμενα και φυσικά σε αυτο δεν ευθύνεται η κοπέλα, που ήθελα να δουλέψει και ήταν καλοπροαίρετη, αλλά το γραφείο. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο σαίτ πρέπει να είναι πριν 20 χρόνια γιατι η κοπελα είναι άνω των 40 -45 . Το σώμα φυσικα δεν έχει κάμια σχέση με τις φωτογραφίες και παρόλο την καλή διάθεση της κοπέλας , να προσφέρει υπηρεσίες η απογοήτεύση ήταν μεγάλή. Φυσικά το λάθος είναι και δικό μου, που δεν σηκώθήκα να φύγω , αλλά ειλικρινα αιφνιδιαστίκα αλλά κυρίως δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι για το γραφείο και για το γεγόνος ότι με παραπλάνησε.
Τέλος να σημείωσω οτι ακόμα και το δωμάτιο σε γνώστο ξενοδοχείο της Συγγρού (in call) είχε κενα αναμεσα στα παράθυρα και τις γυψοσανίδες που το χώριζαν με το διπλάνο δωμάτιο, με συνέπεια να μην μπορούμε ούτε καν να μιλήσουμε και να ακούμε πεντακάθαρα τι συμβαίνει δίπλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
363
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2024
Εσυ λες ηλικία άνω Των 40-45 η αμέσως προηγούμενη κριτική 29-32… θέση δε παίρνω γιατί δε έχω συναντήσει τη κοπέλα και δε ξέρω . Αλλά τόσο μεγάλη απόκλιση σε δυο άτομα που την είδαν μου φαίνεται περίεργο … δε λέω ότι λες ψέματα φυσικά αλλα δε θα το καταλάβαινε και ο άλλος αν έφτανε τα 45;
review reaction 1 dimigoall, hornyasfuck, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
06 Ιουνίου, 2024
Φίλε Km 7699 η απάντηση θα σου στοίχισει 1 ωρα χαμένη και στην χειρότερη περίπτωση 160€ . Δεν έχω ξαναγράψει κριτική και το έκανα γιατι αυτο που είδα ήταν κοροιδια. Και το ξαναλέω όχι από την κοπέλα, Τωρα γιατι εμφάνιστηκε άμεσως κάποιος να γράψει το αντίθετο το αφήνω στην κρίση σου.... Οι ΦΩΤΟ και η ηλικια δεν έχουν κάμια σχέση , τελέια και παραγράφος!
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, Km7699 και 2 άλλα μέλη
06 Ιουνίου, 2024
Συγγνώμη, γράφεις γιά τὴν ἐμφάνισ΄΄η της, ἀλλά δέ γράφεις γιά τίς ὑπηρεσίες της. Καταλαβαίνουμε βεβαίως ὅτι δέν πέρασες καλά, ἀλλά γράψε κάτι παραπάνω
review reaction 1 astronaut80, Bartender 74, dimigoall
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3