Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 13549
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επιστροφή Αθήνα οπότε είπα θα δοκιμάσω το αγαπημένο μου γραφείο!!

Late date οπότε λίγες επιλογές διαθέσιμες ! Διαλέγω Νάταλυ και με έχουν ζώσει τα φίδια γιατί διαβάζω τις 2 κριτικές αφότου έκλεισα και περιμένω φόλα πανηγυρική ! Ευλόγησον

Μόλις μπήκε όμως είδα μια κοπέλα όμορφη ,χαμογελαστή, ευγενική και ήρεμη ! Στις φωτογραφίες είναι αυτή απλά με φουλ μακιγιάζ και τακούνια 12ποντα . Καφές

Οπότε αρχίζω να χαλαρώνω και εγώ. Δεν είπε σε τίποτα όχι και μου έπαιρνε πίπα που ζήτησα ασταμάτητα ! Σεξ τις αρέσει λίγο άγριο δεν θα σε σταματήσει. Με την καλύτερη μου στάση στα τέσσερα ξαπλωτη για να μπαίνει όλο και να ακούω το πλάτς πλατς. Ναι! Ασάλιωτα
Τελείωσα 2 φορές στο τατουάζ που έχει στο κωλαράκι της.

Επικοινωνία έβαλα 7 γιατί παρόλο που ξέρει λίγα αγγλικά συνεχώς προσπαθούσε και τα βρήκαμε ωραία.

Να προσέξει λίγο το ντύσιμο όταν έρχεται γιατί στις φωτογραφίες είναι πολύ εντυπωσιακή ενώ από κοντά απλά ντυμένη.

Μια καλή επιλογή . Όχι κάτι εντυπωσιακό αλλά τίμιο!!
Η συνεννόηση με το γραφείο πάντα γρήγορη και εύκολη. Έτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
109
Πόντοι:
24.806
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Johnny Red2, doc_lin και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2024
Τι μεταμορφωση βρε παιδί μου,τσ τσ τσ...Χαχαχα! ειναι οντως το αγαπημενο σου γραφειο αφου εχεις 85 αποθεωτικές κριτικές με τιτλου οπως θεά,ημίθεα,αλογο κουρσας,γκανιάν κ.λ.π.ΚαπέλοΚαπέλο
review reaction 1 review reaction 3 mallias20, Bartender 74, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη
05 Ιουνίου, 2024
@gnnakos Ξεκίνα να παίρνεις κορίτσια από το γραφείο και εσύ να περνάς πάντα τέλεια !
Ευχαριστώ που με παρακολουθείς...
review reaction 1 review reaction 3 chaoserevos, hornyasfuck
06 Ιουνίου, 2024
Sorry αλλά δε πιστεύω τίποτα. Από τότε που ήταν στο GDE, φάνηκε πώς δεν κάνει για την δουλειά. Πέρασε και από το Dreams πριν καταλήξει εδώ. Οπότε;
review reaction 1 gnnakos, Johnny Red2, Yagulas και 4 άλλα μέλη
06 Ιουνίου, 2024
@bigmountain
Με εμένα μια χαρά ήταν! Δεν είναι το σούπερ γκομενάκι. Είναι μιλφ. Όχι και δεν κάνει. Δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες αλλά είναι υπακούω μωρό
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4