Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 63320
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα σε όλους! Γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο και το κορίτσι μας ήρθε έτοιμο σε γνωστό ξενοδοχείο! Ήρθε ντυμένο για πόλεμο αλλά χωρίς να είναι πρόστυχο με ένα μαύρο κοντό φόρεματακι πολύ δυνατό! Επικοινωνιακά δεν το είχαμε και πολύ αλλά δεν χρειάστηκε και σε τίποτα ιδιαίτερα! Το κορίτσι μας ξεκίνησε με πολύ δυνατή πίπα χωρίς δοντάκι και με λίγο χεράκι όπως πρέπει… με πολύ καλό ρυθμό! Δεν είχε βγάλει ακόμα το φορεματακι της, είχε κατεβάσει μόνο το πάνω κομμάτι από το φορεματακι της (καυλα) και σε συνδυασμό με ένα τρομερό βλέμματακι που είχε έκαναν την ιδανική πίπα.

Χωρίς να βγάλει το φορεματακι της αφού δεν την άφησα να το κάνει την πέταξα στα 4 κατευθύναν και την ξεκίνησα αρκετά δυνατά! Τρομερή συμμετοχή το κορίτσι γουστάρει φουλ! Έπιασε κατευθείαν τον ρυθμό μου και με τρέλανε! Τελείωσα πάνω στο υπέροχο κωλαρακι της και χωρίς πολλά πολλά μετά από σύντομο ντουζακι ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο που εκεί ανέβηκε από πάνω και πήρε τον έλεγχο τελείως, ασταμάτητο και ακούραστο το μωράκι έδινε σαν τρελό με πάθος… τελείωμα στα βυζακια και λίγο αγκαλίτσα φιλάκια πολύ όμορφα η φάση!

Από σωματάκι ειναι πολύ οκ με μικρό αλλά στητό βυζακι και ωραίο σκληρό και αρκετά στρογγυλό κωλαρακι! Πολύ γλυκό προσωπάκι που νομίζω φαίνεται και από τις φωτογραφίες γενικά είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα χωρίς να είναι τέρμα πρόστυχη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sasthelooles
Ανώτερος
50
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, GALLAS, mancunian1986 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2024
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά τις πουτανες τις θέλω "τέρμα" πρόστυχες. Νομίζω, ο λόγος είναι απόλυτα προφανής!
review reaction 1 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1