Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Call-Girls 39730
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ευκολή συνεννόηση με το γραφείο με λίγα μηνύματα για το κλείσιμο του ραντεβού με την Εύα. Το γραφείο ζήτησε φωτό του κλειδίου του δωματίου 40' πριν το ραντεβού για να στείλουν την κοπέλα στο ξενοδοχείο.. Δεν μου έχει ξαναζητηθεί αυτό, και ήταν η πρώτη συνεργασία με το γραφείο οπότε δεν ξέρω αν είναι πάγια τακτική ή όχι.

Η Εύα έφτασε στην ώρα της φορώντας ένα κολλητό μαύρο σετάκι, πολύ κομψό και σέξι. Είναι νεαρή όμορφη κοπέλα, με εξαιρετικό φυσικό σωματάκι και ωραίο πρόσωπο (οι πιο ακριβείς φωτό είναι αυτές με το φόρεμα με τις τρύπες/σκισίματα).

Η πρώτη εντύπωση που είχα και η οποία κράτησε σε όλη σχεδόν την συνάντηση ήταν μια ψυχρότητα και διεκπεραιωτικότητα. Με το που μπήκε μέσα ρώτησε αν έχω κάνει μπάνιο και ζήτησε τα λεφτά, τα οποία τα πέρασε από περισσότερο έλεγχο από ταμία στο γκισέ της τράπεζας.

Αφού έβγαλε 2 αντισηπτικά και με ψέκασε σε χέρια και πούτσο, ξεκινήσαμε λίγο αμήχανα τα πρώτα φιλιά. Την ξαπλώνω και αρχίζω το γλειφομούνι. Αρνήθηκε τόσο τα δάχτυλα, όσο και το απλό τρίψιμο της κλειτορίδας.

Πίπα ωραία αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, χωρίς σάλια και χωρίς γλείψιμο τριγύρω που αναφέρεται σε άλλες κριτικές.

4 γύροι με καλύτερη στάση για μένα το ιεραποστολικό.

Σόσιαλ συμπαθητικό, με καλούτσικα αγγλικά, αλλά πάντα υπήρχε από πλευρά της πολλή αμηχανία και διστακτικότητα.

Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι ήταν πρώτη συνεργασία με το γραφείο επηρέασε αρνητικά το κλίμα ή απλά δεν της βγήκε η χημεία που πολύ θα ήθελα να έχουμε.

Είχα πάει με την ελπίδα για κάτι εξόχως καλό που θα οδηγούσε σε αρκετές μελλοντικές επαναλήψεις, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα της έδινα δεύτερη ευκαρία και να την έβλεπα ξανά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
380€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.176
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, mancunian1986 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2024
Δεν της αρέσουν τα δάχτυλα, το είχα αναφέρει. Σεβαστό αν δεν θέλει.

Αυτό με τα λεφτά το κάνει από πίεση του μάνατζερ της να του πει αν είναι το σωστό ποσό. Της εξήγησα αλλά φεύ. Και ο συγκεκριμένος την ενοχλεί συχνά πυκνά, που είναι φάουλ. Κάτι άλλο θα παίζει.

Το συγκεκριμένο γραφείο έχει πολλούς μάνατζερ.
review reaction 1 hornyasfuck, astronaut80, Bartender 74
03 Ιουνίου, 2024
Αυτό με το κλειδί το έχω ζήσει και εγώ. Αλλά μόνο την πρώτη φορά.
Μετά δεν ξαναζητήθηκε
review reaction 1 hornyasfuck, astronaut80
03 Ιουνίου, 2024
Τι να σου πω ΒΜ, ο άλλος πιο κάτω έλεγε γουστάρει δάχτυλα, δεν ξέρω. Προφανώς και είναι σεβαστό αν δεν θέλει, αλλά πρέπει να αναφέρεται και να είναι ξεκάθαρο τι κάνει και τι όχι για να ξέρουν και οι επόμενοι. Προσωπικά για μένα επειδή το δάχτυλο και το παίξιμο με το μουνί με καυλώνει απίστευτα είναι σημαντικό μείον.

Για τα λεφτά το έχουμε συζητήσει ενδελεχώς, απλά χαλάει φουλ την "μαγεία" της συνάντησης, ειδικά αν στα πρώτα 5-10' που οικοδομείται η χημεία και η έλξη, αυτά περνάνε λες και είσαι στο ταμείο του σουπερμάρκετ. Θεωρητικά όλα τα γραφεία λένε στις κοπέλες να παίρνουν τα λεφτά μπροστά και όλες να στέλνουν ώρα έναρξης και αν είναι όλα οκ (οικονομικώς και μη), άρα κάποιες επιλέγουν να μην το τηρούν και κάποιες άλλες όχι.

Όπως και να έχει εγώ έτσι κι αλλίως πάντα τα έχω σε φάκελο στο τραπέζι να φαίνονται..

review reaction 1 hornyasfuck, jason155, bigmountain
03 Ιουνίου, 2024
Σε 2ωρο ραντεβου να ζητησει φραγκα μπροστα θα επρεπε να τρωει αυτοματα ακυρο και γεια σας. Δηλαδη αν σε ξενερωνε και ηθελες να το ληξεις νωριτερα , τι θα σου γυρναγε πισω τα μισα? Μην ακουω μαλακιες.

Μην ειστε μαλακες και καθεστε ρεεεεε, money first και μαλακιες οι ανθιποβιζιτες της στεπας του 160-180ρικου , που την εχουν δει λες και παιζουν σε τσοντα του tonights girlfriend, μην γαμησω να πουμε.

Σε λιγο θα τα ζητανε και σε λευκο φακελο.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7, Bartender 74
10 Ιουνίου, 2024
@jason155 Ἐγ΄ώ πάντα τά δίνω μπροστά καί σέ λευκό φάκελλο. Εἶναι θέμα εὐγἐνειας. 10 στίς 10 τὶς φολές τὶς τρώω στὸν χῶρο μου, δηλ. σέ ξενοδοχεῖο ἡμιδιαμονῆς -ἄν καί 100% φόλα ἔχει καιρό νά μοῦ πέση- ὁπότε καί νά τὴ διώξω καί ἀκόμη περισσότερο νά φύγω εἶναι λιγάκι δ΄ύσκολο
review reaction 3 Revlimit
10 Ιουνίου, 2024
Ο καθενας ας κανει οπως νιωθει Χορνι αν εσυ μονος σου θες να τς δινεις μπροστα δικαιωμα σου. Εγω αναφερω οτι να μου ζηταει τα φραγκα μπροστα μονη της η γκομενα ειναι απαραδεκτο.

Εχουμε δωσει και δωσει αμετρητα φραγκα και μαλιστα σε πουτανες πραγματικα high level ειδικα στο παρελθον. Να μου ζηταει το καθε βλαχαδερο αστεια ποσα μπροστα που με το ζορι να παιρνει το 60% απο αυτα η ιδια παει πολυ.

Εμενα μου χτυπαει red flag αυτοματα.
review reaction 1 Bartender 74, srek7
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6