Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 10 10
Call-Girls
44005
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνήθως συνεργάζομαι με αλλά γραφεία (glamour + angels) αλλά χάρη στην αρχική του bourdela.com είδα της φωτο της συγκεκριμένης κοπέλας και καυλωσα ! Ειδικά την φωτο με το ροζ μαγιό που αναδεικνύει τα υπέρτατα ζουμερά τσιμπουκοχειλα της ! Όποτε Είπα να την δοκιμάσω ! Η επικοινωνία με το γραφείο άψογη ! Πράγματι η κοπέλα με επισκέφτηκε στην ώρα της … και οι φωτο αντιπροσωπευτικές !
Η κοπέλα κοριτσαρος ! Δεν έκανε γλωσσόφιλα αλλά δεν με ένοιαζε ! Η εικόνα να βλέπω το πέος μου ανάμεσα στα cock pillows τσιμπουκοχειλα της με έκανε να κρατηθώ να μην χυσω !
Όταν κατάλαβε ότι είμαι ποδολογνος πήρε την πρωτοβουλία να μου τον παίξει με τα βελούδινα πατουσακια της !
Ακολούθησε σεξακι στις βασικές στάσεις μέχρι που την έχυσα με έξτρα χρέωση στο πρόσωπο (+30€) πηγαίνοντας το συνολικό κόστος στα 190€! Της έδωσα 200€ μέσα από την καρδιά μου και της είπα θα την ξαναπάρω !
Για όποιον γουστάρει φουσκωμένα βυζια και τσιμπουκοχειλα … αποτελεί κορυφαία επιλογή !
Η κοπέλα κοριτσαρος ! Δεν έκανε γλωσσόφιλα αλλά δεν με ένοιαζε ! Η εικόνα να βλέπω το πέος μου ανάμεσα στα cock pillows τσιμπουκοχειλα της με έκανε να κρατηθώ να μην χυσω !
Όταν κατάλαβε ότι είμαι ποδολογνος πήρε την πρωτοβουλία να μου τον παίξει με τα βελούδινα πατουσακια της !
Ακολούθησε σεξακι στις βασικές στάσεις μέχρι που την έχυσα με έξτρα χρέωση στο πρόσωπο (+30€) πηγαίνοντας το συνολικό κόστος στα 190€! Της έδωσα 200€ μέσα από την καρδιά μου και της είπα θα την ξαναπάρω !
Για όποιον γουστάρει φουσκωμένα βυζια και τσιμπουκοχειλα … αποτελεί κορυφαία επιλογή !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή