Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Πιεστική μέρα στη δουλειά και αποφασίζω έκτακτο ξελαμπικάρισμα έχοντας στο μάτι κυρίως την Μαρίνα, την Julia (ξανθιά) και ως έσχατη την Bella/Beatriz, που σκεφτόμουν να την δω από το προηγούμενο tour, αλλά όλο το ανέβαλα. Μηνυματάκι στην Έλενα, που μου λέει ότι το Μαρινάκι είχε κενο μετά τα μεσάνυχτα, ότι η Julia έφυγε, αλλά έχουμε διαθέσιμη την Bella/Beatriz. Αν και συνέχιζα να έχω τις αμφιβολίες μου, λέω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γίνει αυτό το ραντεβού.

Εύκολη συνεννόηση με την Έλενα και κλείνουμε 2ωρο ραντεβού.

Φθάνω στο ξενοδοχείο της κοπέλας, ανεβαίνω στο δωμάτιο, χτυπάω την πόρτα σε λίγα δεύτερα μου ανοίγει η κοπέλα την πόρτα.

Τα αναγραφόμενα της καρτέλας σε ύψος βάρος είναι ακριβέστατα, το ίδιο και οι φωτογραφίες. 20 χρονών μισή βραζιλιάνα, μισή ιταλίδα. Το πρόσωπο έτσι αντεστραμένο τρίγωνο, το πιγούνι της προσωπικά με χάλαγε πάρα πολύ, το σώμα ωραίο στεγνό με perky 2αρι στήθος. Με περίμενε με ένα ωραίο μαύρο σετ εσωρούχων, εξόχως καυλωτικά.

Μπαίνω για ένα καλό ντουζ και βγαίνω να ξεκινήσουμε.

Λίγο σόσιαλ στην αρχή, για να σπάσει ο πάγος που δεν έσπαγε.

Τα αγγλικά της αρκετά καλά. Την ρωτάω αν υπάρχει κάτι που δεν της αρέσει κλπ, μου λέει μου αρέσουν όλα, οπότε ξεκινάμε με κάποια φιλιά στο στόμα με ελάχιστη γλώσσα και μετά τα δυο τρία πεταχτά είχαμε γύρισμα του προσώπου στο λαιμό, όπου και με χαρά στην αρχή της προσέφερα φιλιά. Στην συνέχεια την ξαπλώνω κάτω για γλειφομούνι.

Ωραίο στενό μουνάκι, καθαρότατο. Μετά από λίγο και ενώ την έβλεπα να δείχνει ότι της αρέσει, κάνω κίνηση για να βάλω και τα δάχτυλα στο παιχνίδι... No fingers μου λεει... Μα σε ρώτησα της λεω, i forgot μου λέει.. Το προσπερνάω και συνεχίζω το σπατουλάρισμα, μέχρι που εκεί που πλησίαζε την κορύφωση με κόβει..

Μου λεει ξάπλωσε και αρχίζει την πίπα. Όση ώρα κρατούσε το πουλί στο στόμα της, μπορώ να πω ότι η αίσθηση ήταν πολύ καλή, με πολλά και συνεχόμενα dt και ωραία σάλια. Το πρόβλημα ήταν στο γεγονός ότι είχαμε σύστημα που δούλευε στον αυτόματο. 3 ρηχά, 2 dt, choke, έξω από το στόμα και χάζεμα για 5-10 δεύτερα και μετά στο repeat.

Μετά από λίγο την κόβω, την σηκώνω και πάω να την φιλήσω όπου άμεσα πάλι τρώω λαιμό. Της λέω να κάνουμε σεξ, μου δίνει το προφυλακτικό να το βάλω εγώ, και ξαπλώνει για missionary. Ξεκινάμε το σεξ, προσπαθώ να την φιλήσω, πάλι τρώω άκυρο και στο καπάκι μου βάζει το χέρι της στο λαιμό, τάχα μου τάχα μου σεξουαλικά για να με κρατάει σε απόσταση να μην πάω να την φιλήαω. Με το ένα και με το άλλου τελειώνω και πάω για ντουζ.

Πάλι λίγο σόσιαλ με το τσιγκέλι και ξεκινάμε για δεύτερο γύρο, όντας κατά 90% αποφασιμένος αμέσως μετά να το λήξω. Πλέον κάθε προσπάθεια για φιλί, έτρωγε απευθείας γύρισμα του προσώπου. Πίπα στο ίδιο μοτίβο όπως και πριν. Ζητάω να φέρει το προφυλακτικό, και μου λέει:
- "αα είναι το τελευταίο που έχω..",
-"δεν μπορείς να ζητήσεις να σου φέρουν από την ρεσεψιον;"
-"όχι, έχω αλεργία στο λάτεξ και πρέπει να τα παραγγείλω και θα κάνουν τουλάχιστον 20-25' να μου φέρουν. Θες να παραγγείλω ή είμαστε οκ με το ένα;"

Της λέω πως κανονικά έχουμε 2 ώρες ραντεβού, και μου κάνει θα στείλω μετά να μου φέρουν.

Τελος πάντων της ζητάω να στηθεί στα 4 για να κάνουμε doggy, αλλά μου λεει doggy με αυτή ξαπλωτή στο κρεβάτι. Προσπαθώ να μπω, αλλά δεν βόλευε η στάση και μαζί με την ξενέρα πιο πριν είχαμε πτώση. Την βάζω να ξαναπάρει πίπα με την καπότα μήπως και το σώσουμε, αλλά όχι. Βγάζουμε το προφυλακτικό με μόνη ελπίδα να με τελειώσει με την πίπα για να κάνουμε και το CIΜ που είχα ζητήσει και μετά να φύγω..

Ξεκινάει λοιπόν την ίδια μηχανική πίπα με την ίδια και απαράλλαχτη σεκάνς, μετά από λίγα λεπτά την ενημερώνω ότι θα τελειώσω σύντομα και ότι θέλω να της κάνω κατάθεση στο στόμα (για το οποίο το ήξερε και από το γραφείο). Μόλις λοιπόν καταλαβαίνει ότι φτάνω στην κορύφωση η πίπα γίνεται handjob με το στόμα της στα 5+ εκατοστά από την πούτσα μου, αμετακίνητο, παρά τις προσπάθειες μου να τον πάρει στο στόμα. Τέλος έτσι, ουσιαστικά στο χέρι.

9000% σίγουρος πλέον, μπάινω για μπάνιο έτοιμος να φύγω αμέσως μετά.

Βγαίνοντας από το μπάνιο, μου λέει "κοίτα βρήκα ένα προφυλακτικό ακόμα, αλλα δεν εχω αλλο για μετα", προφανώς είχε καταλάβει ότι θα φύγω και προσπάθησε να μην χάσει τα λεφτά. Της λέω όμως ότι δυστυχώς θα το λήξουμε στην 1ώρα. Οκ μου λέει, αλλά μην ξεχάσεις ότι έχυσες στο στόμα μου. Να σημειώσω ότι έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να της το πληρώσω γιατί δεν είχα ψιλά μαζί μου, αλλά όταν το άκουσα και αυτό μου άναψαν τα λαμπάκια. Της λέω ότι δεν με απασχολούν τα 20 ευρώ, αλλά αν έχει την ψευδαίσθηση ότι έκανε CIM επειδή ίσως τα χύσια ακούμπησαν τα χείλη της, είναι πολύ γελασμένη.

Της άφησα τα λεφτά στο τραπεζάκι του δωματίου και έφυγα.

Η κοπέλα ενώ έχει όλα τα φυσικά προσόντα να προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες, δεν είναι καθόλου επαγγελματίας και αρκετα κουτοπόνηρη.

Δεδομένης της άρνησης της στο πρώτο τουρ να κάνει σεξ πάνω από τρεις φορές στο κάθε ραντεβου, πριν φύγει από το γραφείο, είμαι πεπεισμένος ότι η ιστορία για τα προφυλακτικά ήταν μουσαντένια για να αποφύγει το σεξ.

Συμπεριφορά και υπηρεσίες κατώτερες του στούντιο, όχι 180 ευρώ ούτε 50 δεν αξίζει για μένα. Απλά απαράδεκτη.

Επίσης επειδή κάποιος θα βρεθεί να κάνει σχόλιο, με διπλό πλύσιμο δοντιών πριν το ραντεβού και 3 μέντες, σίγουρα δεν τίθεται ζήτημα υγιεινής για τα φιλιά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.176
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, andronikos3 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2024
Καλά έκανες και το εληξες στην ώρα ... Το εικοσαρικο χαλάλι...
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
01 Ιουνίου, 2024
Αυτές οι μικρές αδερφέ είναι που κάνουν και καλά τις παρθενοπιπίτσες στα ραντεβού , ωχ μη το ένα ωχ μη το άλλο
εσύ κύριος που ρώτησες απο την αρχή τι δε της αρέσει και τι όχι
αλλά 2 ωρες κατευθειαν με το καλημέρα σας πολύ risky
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
01 Ιουνίου, 2024
Αυτο που μπαινουν στη διαδικασια να κανουν το μεγαλο αλμα και να κανουν αυτο το επαγγελμα και μετα σκονταφτουν σε μια πουτσα κανοντας αυτα τα καραγκιοζιλικια χωρις να παιρνουν χαμπαρι ποσα χανουν στο τελος, ποτε "δεν το καταλαβα"...
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
01 Ιουνίου, 2024
Να’σαι καλά συνάδελφε! Έσωσες πολλούς!
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, BisexualWannabe και 2 άλλα μέλη
01 Ιουνίου, 2024
@Lefteris44 Πάντα κάνω ραντεβού 2+ ώρες.. με βολεύει για πολλούς λόγους. Τις περισσότερες φορές αποδίδει μια χαρά, που και που έχουμε και κακοτοπιές.. Όλα στο πρόγραμμα είναι..
review reaction 1 hornyasfuck, BisexualWannabe
02 Ιουνίου, 2024
Απόκοσμο πρόσωπο!Ότι πρέπει για ταινίες επιστημονικής φαντασίας!Μακρυά και αλάργα!!!
review reaction 1 review reaction 3 maradona7, hornyasfuck, Bartender 74
02 Ιουνίου, 2024
Να σχολιασω το εξης εκει που γραφεις "Πλέον κάθε προσπάθεια για φιλί, έτρωγε απευθείας γύρισμα του προσώπου."

Απλα η κοπελα δεν δινει φιλια και δεν ειναι επαγγελματιας καθως επρεπε να το πει απο την αρχη οτι δεν προσφερεται αυτη η υπηρεσια.
Παντως γενικα απο την εμπειρια μου στο θεμα φιλι πολυ σπανια ενω δεν εχει δεχθει φιλι στην αρχη θα δεχθει αμεσως μετα για να συνεχιστουν οι προσπαθειες. Εκει μετα δειχνεις εσυ οτι θες να το αποφυγεις φαση σαν φαση ραντεβου.

Εχει γυρισει αυτο σε αγοραιο ερωτα - μασαζ μετα απο καποιες συναντησεις με την ιδια ενω στην αρχη δεν ηθελε φιλια, μετα καποια λιγα εδινε.
review reaction 1 hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7