Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 20 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 77265
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
H Veronyka είναι ακριβώς ίδια με τις φωτογραφίες, θα της έβαζα 9 αλλά ακόμα δεν έχω αυτό το προνόμιο. Παρολαυτα έχει και τα μείων της όπως η επικοινωνία λόγο του ότι δεν ξέρει ούτε αγγλικά ούτε και ελληνικά.
Ήμουν ενθουσιασμένος αρχικά που την βρήκα διαθέσιμη αλλά σταδιακά από την στιγμή που άνοιξε η πόρτα πεσανε οι προσδοκίες μου . Δεν μπορώ να πω κάτι για την εμφάνιση της, είναι μικρόσωμη και όμορφη για τα γούστα μου αλλά της λείπει το στοιχειό του ενθουσιασμού και δεν βελτιώθηκε στην διάρκεια της μιας ώρας του ραντεβού μας.
Πήγαμε στο κρεβάτι και άρχισα να την χαιδευω σε όλο το σώμα. Όταν είδα κάποιο ενδιαφέρον την φίλησα στο στόμα και ανταποκρίθηκε θετικά αλλά όχι για να δώσει συνέχεια. Ήταν πάντως πεντακάθαρη και μοσχοβολούσε πράγμα που με ώθησε στο να της κάνω γλειφομούνι. Δάχτυλο δεν ήθελε με τίποτα, το σεβάστηκα αλλά ενώ είχα βλέψεις για να κάνω και κωλογλυφαδα άλλαξα γνώμη. Η πίπα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, το μόνο που μου άρεσε ήταν πως μου την έγλειψε χωρίς προσποίηση, όπως θα την έγλειφε στον γκόμενο της.
Στο σεξ είναι των χαλαρών καταστάσεων, όχι κάτι το αρνητικό, μέχρι την στιγμή όμως που την βλέπεις να ξεκινά να βαριέται. Εγώ έδωσα λίγο πόνο στο πισωκολλητό και επανήλθε ήθελε δεν ήθελε. Η αίσθηση πολύ καλή, τα στησίματα λογικά αλλά η προσποίηση ήταν μέτρια το πολύ, βασικά δεν ταίριαζε με την όλη προσπάθεια που έκανε το να βογκάει.
Κάναμε έναν γύρο μονό που μου ήταν αρκετός γιατί δεν είχα δύναμη για δεύτερο.
Εντέλει θεωρώ πως είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις έστω και μια φορά, ίσως και λόγο της ενδιαφέρουσας τιμής αλλά έχει πολύ χώρο για βελτίωση και οι επαναλήψεις μαζί της είναι ακόμα νωρίς να γίνονται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
226
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makao, mancunian1986, maradona7 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού