Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 11 10
Call-Girls 64541
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
28 Μαΐου, National masturbation day λέει!
Σκέφτηκα ότι οι περισσότεροι θα αράξουν σπίτι να τον κάνουν λάστιχο! Χαμόγελο με γλώσσα
Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να βρω ένα όμορφο ανακαινισμένο δωμάτιο στο Bill!
Άλλωστε αν είναι να κάνεις κάτι, φρόντισε να το κάνεις καλά.. και με παρέα ακόμα καλύτερα! Πλατύ χαμόγελο
Ο έρωτας μου δυστυχώς έχασε το μυαλό της και έπρεπε να κάτσω να μελετήσω νέες κοπέλες για να κάνω σωστή επιλογή..
Αρκετές καλές επιλογές αλλά το σχεδόν αλάνθαστο ένστικτο μου Κουλ, τελικά κατέληξε στην Αντριάνα! Είχα καρφωθεί στην καρτέλα της, γουστάρω και Τοξοτίνες! Χαμόγελο με γλώσσα
Επικοινωνία με το γραφείο και πολύ εύκολη συνεννόηση. Άμεσες απαντήσεις με ευγένεια. Το ραντεβού κλείστηκε.
Βουρ για το hotel, ετοιμασίες στο δωμάτιο και αναμονή για το χτύπημα της πόρτας! Μικρή καθυστέρηση 10 λεπτών τελικά..
Είσοδος από μία μελαχρινή, χαμογελαστή, ψηλή, τσουπωτή κοπέλα! Διαφορετική σε σχέση με τα 1,60 σφιχτά κοντοπούτανα που συνήθως προτιμώ..
Πάρα πολύ ευχάριστη στο σόσιαλ, ορεξάτη, συζητήσιμη.. Περιέργως φάνηκε αρκετά αληθινή και μου ανέφερε αρκετά προσωπικά της..
Ολιγόμηνη παρουσία στον χώρο αλλά μου ξεκαθάρισε ότι απολαμβάνει το σεξ.. Όταν υπάρχει χημεία χύνει πολύ εύκολα, πιο εύκολα και από τον πελάτη..
Γουστάρει τους καλούς τρόπους, την καθαριότητα και το παιχνίδι.. Μου έδωσε την αίσθηση ότι θα αφεθεί ολοκληρωτικά καθώς σιγά μην ξαναβρεί τόσο γαμάτο πελάτη Πλατύ χαμόγελο
Το κορίτσι δεν καπνίζει, δεν πίνει, ενώ έβαλε την μουσική που ήθελε και τα πρώτα γλωσσόφιλα-χούφτωματα έσκασαν σε πολύ ερωτική GFE ατμόσφαιρα..
Τα φιλιά χωρίς γλώσσα που λέει στο site ισχύουν αλλά είναι θέμα υγιεινής και επιλογής της κοπέλας.. Η σωστή υγιεινή ανταμείβεται και τελικά δεν σταμάτησε να χώνει την γλώσσα της στο στόμα μου και να είναι άκρως παθιασμένη..
Ώρα για ντουζ αλλά πριν μπει με φώναξε για λίγο παιχνίδι ξανά στα όρθια.. Βέβαια η συνέχεια την βρήκε γονατιστή στο δωμάτιο..
Βαθύ στοματικό και πολύ καλό πέρασμα από @@. Το στοματικό της συνεχίστηκε σε διάφορες στάσεις ενώ σε μια φάση πριν μου τον αρπάξει, μου χαμογέλασε πονηρά και μου έκλεισε το μάτι. Πολύ νάζι..
Την έβαλα (λόγω της μέρας χαχα) να μου τον παίζει καθώς φασωνόμασταν βαθιά λες και τα είχαμε.. Της άρεσε να αρπάζει και συνέχεια @@.
Στη συνέχεια τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν από δικής μου πλευράς καθώς μου είπε ότι την είχε καυλώσει η όλη φάση με τόσο παιχνίδι που οι περισσότεροι λέει δεν κάνουν.. Παιδιά μην πηγαίνετε απλά για να χώσετε το πουλί σας.
Όση ώρα φασωνόμασταν, την έπνιγα, της έγλειφα λαιμό, αυτιά, στήθος και δεν σταμάτησε να μαλακίζεται! Όταν κατέβηκα ήταν εντελώς μούσκεμα και το έργο μου πραγματικά ήταν πολύ εύκολο.. Μου έδειξε πως της αρέσει να της τρίβουν την κλειτορίδα, πλέον δεν υπήρχε επιστροφή. Τελείωσε πολύ εύκολα και έντονα καθώς με δάγκωνε ελαφρά στον λαιμό.. Αρκετά ευαίσθητη, χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνέλθει και δεν με άφηνε να την αγγίζω..
Όταν ήρθε στα ίσα της, ξανά φιλιά και στοματικό. Ώρα όμως για προφυλακτικό και είσοδος ιεραποστολικά όπου μου ζήταγε να την πηδάω όσο πιο δυνατά μπορώ..
Απολαυστικό doggy με σφαλιάρες στα 4 και εναλλαγή ξανά σε ιεραποστολικό καθώς με κοίταζε συνεχώς μέσα στα μάτια.. Ήταν εκεί, το ζούσε, αναζητούσε συνεχώς τα φιλιά. Ό,τι καλύτερο.
Σε μια φάση μου ψιθύρισε πολύ όμορφα και με τρόπο ότι μας μένουν 5 λεπτά.. WTF? Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα και κυρίως πως κρατήθηκα με τόσο πάθος.
Για το τέλος έπαιξε δυνατό χύσιμο στο πρόσωπο ακριβώς στην στάση που ήθελα, όπως το ήθελα, χωρίς μα και μου και γκρίνια, άψογη επαγγελματίας που έδειξε να γουστάρει την φάση.
Χωρίς καμία βιασύνη από πλευράς της αν και την έκανα χάλια, την συνόδευσα στο ντουζ και την βοήθησα να καθαριστεί.
Θα έβαζα 8 στο πρόσωπο αλλά το έκανα 9 επειδή με κοίταζε χυμένη με πολύ λάγνο βλέμμα. Πολύ πρόστυχη αλλά ταυτόχρονα πανέμορφη εικόνα..
Ντουζάκι, αγκαλιές, φιλιά και τέλος σε ένα υπέροχο αλλά σύντομο ραντεβού.
Συμπερασματικά μια πολύ ωραία κοπέλα που σίγουρα προσέχεις έξω. Ηλικιακά με ένα μικρό + στο 22 που γράφει στο σάιτ, 1,70 με ελαφρά πιασίματα σε ένα σώμα που χρήζει γυμναστικής, φυσικό στήθος, διάθεση που σκοτώνει!
Ήρθε με όρεξη να προσφέρει απόλαυση αλλά και να ικανοποιηθεί!
Πολύ άνετη, ιδανική για GFE αλλά ανεβάζει στροφές για πλάκα!
Σίγουρα ξέχασα διάφορα αλλά ελπίζω να βοήθησα.
Thank u Αντριάνα!
Καλά να είμαστε! Έτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.982
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Km7699, Thanos1990 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2024
Αυτο που ορισμενες δεν φιλανε για θεμα υγιεινης και βαζουν ακαποτες ψωλες στο στομα τα καταπινουν και κανουν γλυφοκωλια πραγματικα με ξεπερναει. Δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη αλλα με αφορμη την ατακα του συναγωνιστη.
review reaction 1 hornyasfuck, old boy, Aragorn135 και 7 άλλα μέλη
01 Ιουνίου, 2024
@arxidakos Μας λένε ότι δεν φιλάνε λόγω υγιεινής αλλά κατά βάθος δεν θέλουν να μας ερωτευτούν! Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, arxidakos, Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2