Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 3 10
Call-Girls
15339
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λίγα λόγια για το ραντεβού με τη Μαρίνα.
Νέα άφιξη μου είπε η τηλεφωνητρια πρώτη φορά στη χώρα μας.αγγλικα μια χαρά, Ρωσίδα και Καζακστάν μίξη μου είπε η ίδια.
Κοντούλα θα την έλεγα, με τις φωτογραφίες της αν βγάλεις τι μακιγιάζ και το οπουυαααουυυ συναντάς ακριβώς αυτή τη γυναίκα.
Εσώρουχα σεξυ αυτά με τις πολλές κορδέλες, μαύρα,με μαύρες γόβες.
Της αρέσει το σεξ και γενικά δίνετε. Ξεκινήσαμε με φιλιά,γλώσσα φουλ και συνέχισε σε μια ωραια πιπα υγρή.
Τη γύρισα ένα 69 που της άρεσε και περάσαμε σκούφο και ξεκίνησε η ίδια να Γαμβέτα με ωραίες κινήσεις.
Με τελείωσε μέσα της εντός πλαστικό
Δεύτερο γύρο με μασάζ και πιπα τον σήκωσε.Δεν είναι και εύκολο το δεύτερο σε μένα τα κατάφερε μια χαρά
Την εχυσα στη πιπα και με μαλακια.
Θα έλεγα είναι καλή περίπτωση και έχει πραγματική διάθεση να περάσεις καλά.
Ίσως μπήκε γιατί έχουν έρθει πολλά μουνια κύριοι και πρέπει να δοκιμαστούν όλα χαχαχαχαχ
Νέα άφιξη μου είπε η τηλεφωνητρια πρώτη φορά στη χώρα μας.αγγλικα μια χαρά, Ρωσίδα και Καζακστάν μίξη μου είπε η ίδια.
Κοντούλα θα την έλεγα, με τις φωτογραφίες της αν βγάλεις τι μακιγιάζ και το οπουυαααουυυ συναντάς ακριβώς αυτή τη γυναίκα.
Εσώρουχα σεξυ αυτά με τις πολλές κορδέλες, μαύρα,με μαύρες γόβες.
Της αρέσει το σεξ και γενικά δίνετε. Ξεκινήσαμε με φιλιά,γλώσσα φουλ και συνέχισε σε μια ωραια πιπα υγρή.
Τη γύρισα ένα 69 που της άρεσε και περάσαμε σκούφο και ξεκίνησε η ίδια να Γαμβέτα με ωραίες κινήσεις.
Με τελείωσε μέσα της εντός πλαστικό
Δεύτερο γύρο με μασάζ και πιπα τον σήκωσε.Δεν είναι και εύκολο το δεύτερο σε μένα τα κατάφερε μια χαρά
Την εχυσα στη πιπα και με μαλακια.
Θα έλεγα είναι καλή περίπτωση και έχει πραγματική διάθεση να περάσεις καλά.
Ίσως μπήκε γιατί έχουν έρθει πολλά μουνια κύριοι και πρέπει να δοκιμαστούν όλα χαχαχαχαχ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή