Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.9 5 10
Call-Girls
16772
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Ήθελα να γράψω και εγώ τη αξιολόγηση μου καθώς είδα διφορούμενες κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Και σίγουρα κάποια μέλη εδώ αναγνωρίζουν πότε μία κριτική είναι στημένη και πότε όχι. Συνάντηση χθες. Επικοινωνία όπως πάντα άψογη. Επειδή εγώ είμαι αγαπούλης και επί το πλείστον ζητάω πάντα gfe πακέτα το κορίτσι στο κλαμπ μου πρότεινε 2 κοπέλες που δεν μου άρεσαν και σαν Τρίτη επιλογή την Λόλα. Αλλά υποθέτω το έγραψε απλά για να το γράψει για να μου την πουλήσει καθώς δεν θα την πρότεινα ούτε για gfe αλλά ούτε για pse. Εν ολίγης δεν θα την πρότεινα. Σίγουρα οι δύο πρόσφατες κριτικές θεωρώ πως είναι υπερβολικές αλλά δυστυχώς η ευτυχώς συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Λοιπόν όπως είπα ζήτησα gfe. Πάω με το που μπαίνω πάω να φιλήσω (τo έχω και σαν test drive να ξέρω αν δεν κάνει να φύγω καθώς μου έχει συμβεί ενώ είχα ζητήσει gfe και όντως έφυγα). Τραβιέται λέει λεφτά μπάνιο. Τα δίνω και λέω ζήτησα gfe. Με φιλάει ψεύτικα. Της λέω με γλώσσα αλλιώς θα ήθελα τα χρήματα μου να αποχωρήσω. Βρίζει στα ρώσικα και λέει αντε καλά. Ε παίξανε μερικά γλωσσοφιλα με το ζόρι λίγο πιπα και στα 4. Το βυζι μου φάνηκε τιμιοτατο φυσικό και το σώμα μια χαρά. Όχι σαν του προφίλ έχεις παίξει αρκετά φωτοσοπ αλλά σε σύγκριση με άλλες θα έλεγα πως ανταποκρίνεται. (εδώ μας φέραν τον Αντρεα για γυναίκα η κάτι άλλες που είναι 20 κιλά και 15 χρόνια πάνω). Αλλά ανταποκρίνεται σαν μια απλή κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Η συμπεριφορά της είναι όντως εκεί είναι η τρύπα βάλτο χυσε φύγε. Πιθανόν η χειρότερη που έχω συναντήσει και εγώ παρόλο που πάω πάντα ενημερωμένος. Κουβέντα small talk δεν κάνει για τίποτα κινητό και φάτσα τι περνάω με τον κάθε μαλακα. Και αυτό στο μεταδίδει. Και όταν δίνεις 150 και πας μια ώρα να ξεχάστεις ε όχι ρε φίλε πως να το πω είναι άκρως αντί επαγγελματικό. Εμφανώς ξενερωμενος τγς είπα κάποια πράγματα όχι ότι άλλαξε πάλι η φάτσα της ήταν σαν τον κακό ψόφο να έχεις. Μου λέει να κάνω πιπα να στον παίξω να κάνω ότι περνάει να χυσεις ξανά. Νέα πιπα χωρίς προφ καλούτσικη με τρίψιμο όρχεις στησίματα στο όρθιο η ότι άλλη στάση μου ερχόταν άφηνε και μπατσες αλλά και παλι όλα μηχανικά καμία συμμετοχή ούτε κατά διάνοια. Στο μισαωρο και κάτι μου τον έπαιζε με χούφτωμα εχυσα δεύτερη και έφυγα. Δεν ξέρω αν την αποκαλούσα φολα αλλά να ξέρετε ανήκει σε αυτές. Δεν θέλει να είναι εκεί και στο δείχνει. Φυσικά και ενημέρωσα το γραφείο για την πλήρη αποτυχία και μου είπαν συγνώμη την επόμενη ίσως να είναι καλύτερα. Τι να πουν και αυτοί οι δολιοι τα ίδια και τα ίδια. Καλά γαμησια αδέρφια
ΥΓ ζήτησα από το γραφείο να κάνουμε μαζί μπάνιο γιατί με φτιάχνει εννοείται έφαγα άκυρο από τη κοπέλα
ΥΓ ζήτησα από το γραφείο να κάνουμε μαζί μπάνιο γιατί με φτιάχνει εννοείται έφαγα άκυρο από τη κοπέλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2024
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν