Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.9 5 10
Call-Girls
16780
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλήσπερα η συνάντηση έγινε πριν καμιά βδομάδα και θα σας πω αναλυτικά τα πάντα. Καταρχήν η κοπέλα είναι πολωνη και ηλικία 25. Ύψος κοντή. Αυτό το τουμπανιζε των φώτο δεν υπάρχει σε καμια περίπτωση. Είναι μιά μέτρια κοντή με κοιλιά αν και όχι χοντρή. Φάτσα ματιά ωραίο χρώμα μύτη άστα '' σαν κουκουβάγιας '' να πάνε και χείλη πολύ ελαφρώς πειραγμένα. Επειδή ειναι 25 έχει αυτή τη φρεσκαδα αλλά αντικειμενικά όμορφη δεν είναι. Ούτε έχει κάτι προστιχο. Τώρα από εκεί και πέρα ήταν μακράν η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ. Και σας το λέω αυτό (αν και νέος γύπας έχω κάνει επιστροφή στο σπορ) έχω περάσει τόσο από βαρδαρη όσο και Γιαννιτσών. Εκεί τουλάχιστον κρατούσαν τα τυπικά. Αυτή η φόλα ούτε καν. Ενώ πλήρωσα ώρα και ενώ τελείωσα την πρώτη γρήγορα ήθελε να με ξεφορτωθεί. Αλλά όχι σαν κάτι άλλες που κάνουν τις βαριές η κοιτάν αλλού. Τό έλεγε ευθέως εχυσες φύγε. Για φιλιά κάτι ψεύτικα) κάι είμαι μια χαράς εμφάνισης) να την ακουμπήσεις έστω και λίγο την έπιανε ίλιγγος.
Πιπα χάλια. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι μονίμως είχε αυτή τη βαριεστημαρα αυτό το ξινό ύφος αντε τελείωνε. Ότι και να έλεγα είτε χιούμορ είτε κάτι να σπάσει ο πάγος έβριζε στα ρώσικα. Την εχυσα ιεραποστολικο. Μετά μου έλεγε α τι κι άλλο γύρο? Όχι μωρή έδωσα 150 για μια ώρα να φύγω στο 10λεπτο. Μετά προσπάθησα κάνα 5λεπτο αλλά έτσι με αυτή τη σκατοφατσα τη ξινισμένη τι να μου σηκωθεί. Σηκώθηκα και έφυγα. Τα λέω άκυρα γιατί μου έρχονται μπερδεμένα. Καθαριότητα τπτ ιδιαίτερο μπάνιο δεν έκανε ούτε καν πριν και μετά υποθέτω βαριέται. Αλλά όλα γίνονται για κάποιο λογο. Επειδή είναι η τρίτη ξενερα από το γραφείο και την αξιολόγηση μου θα αφήσω και εκτός και αν δεν τυχω κάνα Τζόκερ ακόμα και τα χοντρά να θέλω η θα τον παίξω η θα πάω στα μπουρδελα. Εσκορτ σου λέει μετά. Ουστ
Πιπα χάλια. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι μονίμως είχε αυτή τη βαριεστημαρα αυτό το ξινό ύφος αντε τελείωνε. Ότι και να έλεγα είτε χιούμορ είτε κάτι να σπάσει ο πάγος έβριζε στα ρώσικα. Την εχυσα ιεραποστολικο. Μετά μου έλεγε α τι κι άλλο γύρο? Όχι μωρή έδωσα 150 για μια ώρα να φύγω στο 10λεπτο. Μετά προσπάθησα κάνα 5λεπτο αλλά έτσι με αυτή τη σκατοφατσα τη ξινισμένη τι να μου σηκωθεί. Σηκώθηκα και έφυγα. Τα λέω άκυρα γιατί μου έρχονται μπερδεμένα. Καθαριότητα τπτ ιδιαίτερο μπάνιο δεν έκανε ούτε καν πριν και μετά υποθέτω βαριέται. Αλλά όλα γίνονται για κάποιο λογο. Επειδή είναι η τρίτη ξενερα από το γραφείο και την αξιολόγηση μου θα αφήσω και εκτός και αν δεν τυχω κάνα Τζόκερ ακόμα και τα χοντρά να θέλω η θα τον παίξω η θα πάω στα μπουρδελα. Εσκορτ σου λέει μετά. Ουστ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2024
Φαίνεται πως είναι φόλα, αν δεις έχει αλλάξει 2 γραφεία
G
Giannis.04
28 Μαΐου, 2024
Φίλε κρίμα που την έφαγες τη φόλα, ειδικά αφού μπορούσες να διαβάσεις πρόσφατη άποψη για την κοπέλα. Από εκεί και πέρα κακώς την γειώνεις τόσο πολύ στη βαθμολογία της εμφάνισης. Τόσο χαμηλά δεν είναι με τίποτα, ούτε κοιλιά έχει, εκτός αν κατέβασε κανα καφάσι μπύρες τη μέρα που την είδες.......Ασχέτως διάθεσης και συμπεριφοράς, ας είμαστε αντικειμενικοί.
mallias20
29 Μαΐου, 2024
Πολωνή καί βρίζει στὰ ρώσικα; Συνήθως βρίζουμε στὴ μητρική μας. Τί ἰσχύει;
hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3