Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το συνθημα των πρασινων στο Βερολινο με εβαλε σε σκεψεις. Μηπως χρειαζεται και η δικη μας ομαδα βουντου βουντου και κοκκινη μαγεια; Στο πρωταθλημα λιγο ελειψε στο τελος να κανουμε το μπαμ αλλα δεν μας εκατσε, στο final4 βγηκαμε παλι τριτοι και τωρα παιζουμε τα ρεστα μας στον τελικο και που, μεσα στην εδρα της ΑΕΚ. Ανημερα της Αλωσης της Πολης παιζουμε στην Αγια Σοφια. Δεν γινονται αυτα.
Στο πραγματικο βουντου φτιαχνεις το ομοιωμα του ατομου που θες να βλαψεις και καρφωνεις βελονες στην κουκλα. Η δικη μου προσεγγιση στο θεμα ομολογω οτι ειναι αρκετα πιο αφηρημενη αλλα και πολυ πιο ευχαριστη. Εκλεισα ραντεβου με την κουκλα και αντι να καρφωσω βελονες καρφωσα πουτσες. Εφερα και μαζι μου μια φανελα της Φιορεντινα για να υπαρξει ταυτιση και το σατανικο σχεδιο μπηκε σε εφαρμογη.
Η Μαρια ηρθε στην ωρα της για να αρχισει το ματσακι αν και στην περιπτωση μας κεκλεισμενων των θυρων αλλιως θα ειχαμε προβλημα. Ζητησα συναντηση μιαμιση ωρα για να ταιριαζει απολυτα με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα(παρατασεις και πεναλτι μακρια απο μας) και μολις βγηκε απο το μπανιο φορωντας την αθλητικη φανελα φουσκωμενη απο τις βυζαρες και απο κατω ενα στριγκακι ενιωσα ετοιμος για σεντρα.
Τι λες; Θα το σηκωσουμε Μαρια;
Το κυπελλο; Στο ευχομαι. Την πουτσα σου παντως τη σηκωσαμε ηδη ειπε και γελασαμε και οι δυο.
Στο πρωτο ημιχρονο επαιξα χαλαρα χωρις να απειλησω ιδιατερα τη μικρη της περιοχη. Ειχα ομως τον απολυτο ελεγχο και την κατοχη μπαλας. Της τον εδωσα στο στομα να τον περιποιηθει καθιστος στην ακρη του κρεβατιου αλλα τη σταματησα οταν ενιωσα την καυλα να ανεβαινει απο φοβο μη βγω οφσαιντ. Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να τη γαμαω αργα αργα ενω συνεχεια χουφτωνα με τα χερια μου τις βυζαρες της μεσα απο το ρουχο. Εκεινη τυλιξε τα ποδια της γυρω από το κορμι μου αλλα η πιεστικη της αμυνα δεν μπορεσε να αποφυγει το σκοραρισμα. Εχυσα μεσα στην καποτα και το πρωτο γκολακι ηταν γεγονος. Φυγαμε για μπανακι, διακοπη για διαφημισεις.
Στο δευτερο ημιχρονο μπηκα αποφασισμενος να μην την αφησω να παρει ανασα. Ανεβασα ρυθμο και τη γαμησα πιο δυνατα. Την εστησα στα 4, της σπατουλαρισα την κωλαρα και μετα της τον καρφωσα στη μουναρα της. Ενω τη γαμουσα της εσκισα την αθλητικη φανελα(παρτα μωρη Φιορεντινα) και την τραβηξα πανω μου. Το αγγιγμα των κορμιων μας καυλωσε και τους δυο μας και οι αναστεναγμοι μας εγιναν πιο εντονοι. Οι σπασμοι της καυλας ενταθηκαν και συντομα εχυνα για δευτερη φορα. Δευτερο γκολακι και αντε γεια.
Δεν ξερω αν θα πιασει το βουντου μου αλλα αν το παρουμε με σκορ 2-0 θα το καθιερωσω. Για να μιλησω σοβαρα εστω και στο τελος θα προσθεσω δυο πραγματα. Η Μαρια ειναι πολυ καλη και το ραντεβου μαζι της απολαυση. Θρυλε, Θεε μου, Ολυμπιακε μου μες στην Οπαπ Αρινα γαμα τη Φιορεντινα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
277
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 2 elpotero, Panagiotis K, psikakos1980 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού