Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ανιτα απο βραζιλια κ οχι πορτογαλια σημερα. πολύ καλή επιλογή δεν το περίμενα δεν υπήρχαν και κριτικές αλλωστε αλλα καποιος παντα πρεπει να κανει δυστυχως την αρχη !!! εμπιστεύτηκα ακόμη μία φορά ομως το γραφείο το οποίο με έχει απογοητεύσει λιγες φορές .λοιπόν μία κοπέλα natural θα την έλεγα ,27 μου ειπε,αν εξαιρέσεις τη σιλικόνη στο 3αρι βυζι της η οποία εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά δεν είναι και κριτήριο αυτό για τους υπόλοιπους .γύρω στο 1.60 κουντούλα φοβερός φυσικός κώλος ελαφρώς πλαδαριστός όπως μου αρέσει ακριβώς εμένα, περιποιημένα νύχια στα χέρια και πόδια, το πρόσωπο είναι σχετικά αδιάφορο θα έλεγα δεν τη λες άσχημη δεν την λες και όμορφη ομως, ο λογος για το ελαφρως επεξεργ. το λαμπικαρισμα των φωτο στο σαιτ δεν υπαρχει απο κοντα.
στο πρόγραμμα ήταν πάρα πολύ καλή όμως θέλω να ομολογήσω ήταν λίγο νευρική βεβαια τα εκανε δηλαδή όλα λίγο κάπως γρήγορα κ νευρικα αλλά μια χαρα. φιλιά με γλώσσα και πάρα πολύ δοτική, συμπαθητική πίπα, καλά στησιματα στο σεξ εδειχνε να το απολαμβανει .
σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ ωραία .δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιούσα για το πρόγραμμα σίγουρα ναι για την εμφάνιση λόγω προσώπου επειδή δίνω πολύ βάση εγώ στο πρόσωπο ίσως και όχι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
2.778
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού