Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 2 10
Call-Girls 8319
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραζιλιάνικο είχε εχθές το μενού, με Λαουρα από Angels. Μόλις την είδα μου έβγαλε καυλωφατσα.
Παρεπιπτόντως στα αλλά γραφεία που είδα τις καρτέλες της είχε πολυ διαφορετικές φωτό, ποιο κοντά στην πραγματικότητα. Γενικά μου φανηκε ποιο όμορφη και ποιο νέα από 28.

Τηλέφωνο λοιπόν στο γραφείο και κλείσιμο ραντεβού στον χώρο μου. Φιαξτε ένα “e-food” για escort να παραγγέλνουμε έτσι. Anyway όλα καλά και συνεχίζω..

Φτάνει το κορίτσι στο σπίτι μου με κοντή φουντίτσα και μπουστακι μες στην καυλα. Ήταν σαν αυτά που βλέπουμε να κυκλοφορούν στα παραλιακά μαγαζιά το καλοκαίρι και θες να τα φορτώσεις κατευθειαν. Anyway.. μπαίνει το κορίτσι χαμογελαστό και ευδιάθετο και μου σκάει φιλί με γλώσσα με το καλημέρα.

Είχα φτιάξει aperol με πάγο και είχα βάλει μουσικουλα reggaeton για να δω αντιδράσεις. Γούσταρε πολυ και λίγο μπερδεύτηκε νόμιζε ότι μιλάω ισπανικά ή πορτογαλικά και άρχισε να μιλάει πολυ γρήγορα στην γλώσσα της. Την σταμάτησα και στην συνέχεια της έδωσα τα χρήματα και της έδειξα που είναι το μπάνιο για να φρεσκαριστεί. Πρόσωπο σώμα κοντά στις φωτό, είναι Κοντούλη ελαφρως γεματουλα από τη μέση και κάτω δλδ κωλο, μπούτια αλλά γυμνασμένη με σφιχτό κορμι και απαλή επιδερμίδα.

Γυρνάει με τα εσώρουχα μαύρα που της πήγαιναν γάντι και αρχίζει να μου χορεύει. Πέτυχε το κόλπο λοιπόν, όποτε tip από τον παλιό.. στις λατινες βάζουμε reggaeton και είναι κουρδισμένες έτοιμες να κουνήσουν το κωλαρακι τους.

Αφού μπάλαμουτιαστηκαμε αρκετά, φιλία χάδια και τα λοιπά ξεκινάει μια πιπα με τέχνη και μαεστρία. Deepthroat με πνιξίματα, γλώσσα να παίζει και να περιποιείται και τα μπαλάκια. Πολυ καλή σε αυτό το κομμάτι όπου την σταμάτησα γιατί θα τελείωνα.

Την στήνω στα τέσσερα και τελείωσα μέσα σε 1-2 λεπτά. Η κωλαρα της είναι αυθεντική βραζιλιάνικη κωλαρα, τουρλωτη, με τέλεια επιδερμίδα και σφιχτή.

Δεύτερος γύρος σχεδόν στα καπάκια, δεν μιλάει πολυ καλά αγγλικά, όποτε δεν είχαμε σοσιαλ.

Ξεκινάει μια πιπα διάρκειας, την κράτησα αρκετά εκεί γιατί η κοπελα είναι πολυ καλή σε αυτό. Μετά την έβαλα από πάνω μου όπου κουνιότανε πολυ ωραία μέχρι που άρχισε να κοπανιέται με δύναμη. Στη συνέχεια αλλάξαμε αρκετές στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος και πάλι στα τέσσερα.

Γενικό συμπέρασμα. VFM για εμένα το κορίτσι. Δεν είναι υπέρ μουνο, καθημερινή κοπελίτσα καυλακι θα έλεγα αλλά έχει καλή συμμετοχή και καλά στησίματα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
1.471
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Milfomaniac και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2024
Με την Βραζιλιάνα reggaeton και mojito θα ταίριαζε περισσότερο φίλε Sgt80
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1