Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Call-Girls 134285
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αρχικό βλέφαρο στην Τζοάνα μέσω τοu site των Your και τηλέφωνο στα κορίτσια για ραντεβού. Βρήκαμε ώρα που με βόλευε και συνενόηση κομλέ σε χώρο δικό μου.

Το κορίτσι εκ πρώτης όψεως μου έβγαλε κάτι σε συνδιασμό cougar και milf που με εξίταρε. Σίγουρα δέν ήταν 29, σίγουρα δέν ήταν το μοντελέ που περίμενα στις φωτογραφίες, αλλα ήταν περιποιημένη και προσεγμένη και κάπου στα late 30s. Μου ήρθε μοσχομυριστή και πεντακάθαρη και ντυσιματάκι ότι έπρεπε για την περίσταση. Ευχάριστη αρχικά μου έσκασε ένα χαμόγελο που με ψιλοκέρδισε.

Τώρα στο διατάυτα. Βυζί σιλικόνη ωραίο στο χέρι με προοπτικές, για εμένα τη δουλειά του την έκανε. Κώλος σχετικά στημένος ο οποίος και έμεινα λίγο εκεί γιατί ήταν το δυνατό σημείο της.

Με τα πολλά πολλά καταφέρνουμε και το βρίσκουμε λίγο. Και μετά έρχεται πίπα η οποία ήταν καλή χωρις εκπλήξεις. Της είπα να παίξει και λίγο με head και λίγο αρχίδια και ήταν θετική. Τη στήνω στα 4 και τη γαμάω με θέα τη κωλάρα μέχρι που μου αρχίζει κάτι βογκιτα που αν συνέχιζε θα σταμάταγα εκεί...της είπα ευγενικά να κάνει ησυχία και έχυσα με την ησυχία μου για να μου φύγει λίγο η καύλα.

Από εκεί και έπειτα είχα χαλαρώσει και μετά το φρεσκάρισμα τα είπαμε λίγο και αράξαμε. Το κορίτσι φαίνεται οτι είχε παλαιότερες δόξες αλλά συνεχίζει να είναι μάχιμη.

Στο δεύτερο γύρο ήθελα να το πάω λίγο πιο διερευνητικά και την έπαιξα γόνατα για τσιμπουκάκι διαρκείας. Και κάπου εκεί λέω δεν γαμιέται, τη βάζω τοίχο και δοκιμάζω κανα δυό στάσεις πάνω της στις οποίες ευτυχώς ανταποκρίθηκε πολυ καλά και μπόρεσα να πώ οτι ο δεύτερος γύρος ήταν καλύτερος από τον πρώτο.

Το κορίτσι φαινόταν οτι έχει περάσει χρυσές μέρες τις οποίες θα ήθελα να ζήσω κι εγώ. Εν μέρη της έζησα αφού την οδήγησα εκεί που ήθελα για να βγάλω τα γούστα μου.

Θα την ξαναπέρνα γιατί πιστεύω ότι έχει κι αλλά να δώσει, που δεν βγήκαν σε αυτό το ραντεβού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kinky_Savage_69
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.044
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, THV, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2024
Έχω μια απορία όμως που καλό είναι να απαντηθεί.

Η κοπέλα ήταν ευγενική ή αγενέστατη; Ζήτησε τα λεφτά από την αρχή με άσχημο τρόπο; Αυτές τις συμπεριφορές να μην είχε μόνο.
review reaction 3 hornyasfuck
27 Μαΐου, 2024
Μύστη big, η συμπεριφορά ήταν όπως έπρεπε, δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Τουλαχιστον σε εμένα μου φάνηκε κομπλε...τι να πώ. Κρίμα όμως να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2