Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 7 10
Call-Girls
34092
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η αγαπημένη μου ήταν στη Τζια, η Αννούλα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, η αλλη ήθελε 150€ - συν τα ταξί, δε με χε, όρεξη να τσακωθώ για αεροπιπες με big ρωσίδες δεν είχα όποτε έκανα υπομονή και το παιξα safe και ετσι γνώρισα την Τανια.
Συνεννόηση λίγο περίπλοκη με το γραφείο καθώς είχα επιλέξει πρώτα την Ξένια αλλά λόγω το τι δεν κατάφεραν να την βρουν στο τηλέφωνο, μου πρότειναν την Τάνια.
Eίχα στον νου μου σύγκεκριμένα πράγματα, είδη ήξερα πώς θα γαμουσα την επισκέπτρια σε ποια γωνία του καναπέ, είχα φτιάξει ατμόσφαιρα και περίμενα με το καυλί στο χέρι μέχρι να μου χτυπήσει την πόρτα.
Με το που μπαίνει η πρώτη εντύπωση ήταν... θα περάσω καλά.
Ψηλή ξανθιά με ωραία μάτια τσιμπουκόχειλα και μάγουλα για σφαλιάρες.
Ρωσίδα γύρω στα 40 με όμορφη καθαρή οδοντοστοιχία, πεντακάθαρη, γυμνασμένη, χαμογελαστή, ορεξάτη με αρκετή διάθεση για γαμήσι.
Γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά.
Eπειδή περίμενα πολύ ώρα, έπειτα από ένα καλο γλωσσόφιλο της έχωσα αμέσως το καυλί στο στόμα με το που ακούμπησε την τσάντα στον καναπέ.
Ούτε μια στιγή μου έδειξε ότι πάει να μου κλέψει χρόνο η άλλες παπαριές.
Τίμια πολύ και τα λεφτά, της στα έδωσα εγώ, στο τελος, δεν μου τα ζητήσε. Το εκτίμησα πολύ.
Πρώτα πραγματοποιήθηκε η πεολυχία για ορεκτικό με καλη περιποίηση της γύρω περιοχής και έπειτα βρήκαμε χρόνο να συστηθούμε.
Θα μπορούσα να πω ότι είναι μία ρωσίδα που την έχει σπουδάσει την πίπα, χρησιμοποιεί και το στήθος σαν εργαλείο ερεθίσμου.
Στα του αγώνα δοκιμάστηκαν λίγες στάσεις αν και διαπιστώθηκαν οι αντοχές και η ευελιξία της κοπέλας.
Μου άρεσε η ομιλία της στα του αγώνα και αρκετά πίστηκες οι εκφράσεις της.
Πρώτος γύρος και τελευταίος με τελείωμα στην λοχμή της πάνω στην πλάτη του καναπέ με ανοιχτά τα πόδια και τεντωμένα.
Ωραίο χύσιμο συναγωνιστές. Το ευχαριστήθηκα.
Ωραίες γάμπες και βυζάκι όμορφο πολύ καυλό αν και δεν είναι 25χρονη και και σίγουρα ικανοποιητικό για τα γούστα μου και για τα λεφτά που ζητάει φυσικά.
Καλή επικοινωνία καλό χιούμορ.
Το service ήταν υπερ ικανοποιητικό, το μόνο κακό ήταν ότι δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα.
Καλο κορίτσι που ξέρει να γαμιέται καλά, και να πιπώνει και καλύτερα.
Μπράβο κορίτσι συνέχισε έτσι.
Συνιστάται ανακεφύλακτα.
Συνεννόηση λίγο περίπλοκη με το γραφείο καθώς είχα επιλέξει πρώτα την Ξένια αλλά λόγω το τι δεν κατάφεραν να την βρουν στο τηλέφωνο, μου πρότειναν την Τάνια.
Eίχα στον νου μου σύγκεκριμένα πράγματα, είδη ήξερα πώς θα γαμουσα την επισκέπτρια σε ποια γωνία του καναπέ, είχα φτιάξει ατμόσφαιρα και περίμενα με το καυλί στο χέρι μέχρι να μου χτυπήσει την πόρτα.
Με το που μπαίνει η πρώτη εντύπωση ήταν... θα περάσω καλά.
Ψηλή ξανθιά με ωραία μάτια τσιμπουκόχειλα και μάγουλα για σφαλιάρες.
Ρωσίδα γύρω στα 40 με όμορφη καθαρή οδοντοστοιχία, πεντακάθαρη, γυμνασμένη, χαμογελαστή, ορεξάτη με αρκετή διάθεση για γαμήσι.
Γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά.
Eπειδή περίμενα πολύ ώρα, έπειτα από ένα καλο γλωσσόφιλο της έχωσα αμέσως το καυλί στο στόμα με το που ακούμπησε την τσάντα στον καναπέ.
Ούτε μια στιγή μου έδειξε ότι πάει να μου κλέψει χρόνο η άλλες παπαριές.
Τίμια πολύ και τα λεφτά, της στα έδωσα εγώ, στο τελος, δεν μου τα ζητήσε. Το εκτίμησα πολύ.
Πρώτα πραγματοποιήθηκε η πεολυχία για ορεκτικό με καλη περιποίηση της γύρω περιοχής και έπειτα βρήκαμε χρόνο να συστηθούμε.
Θα μπορούσα να πω ότι είναι μία ρωσίδα που την έχει σπουδάσει την πίπα, χρησιμοποιεί και το στήθος σαν εργαλείο ερεθίσμου.
Στα του αγώνα δοκιμάστηκαν λίγες στάσεις αν και διαπιστώθηκαν οι αντοχές και η ευελιξία της κοπέλας.
Μου άρεσε η ομιλία της στα του αγώνα και αρκετά πίστηκες οι εκφράσεις της.
Πρώτος γύρος και τελευταίος με τελείωμα στην λοχμή της πάνω στην πλάτη του καναπέ με ανοιχτά τα πόδια και τεντωμένα.
Ωραίο χύσιμο συναγωνιστές. Το ευχαριστήθηκα.
Ωραίες γάμπες και βυζάκι όμορφο πολύ καυλό αν και δεν είναι 25χρονη και και σίγουρα ικανοποιητικό για τα γούστα μου και για τα λεφτά που ζητάει φυσικά.
Καλή επικοινωνία καλό χιούμορ.
Το service ήταν υπερ ικανοποιητικό, το μόνο κακό ήταν ότι δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα.
Καλο κορίτσι που ξέρει να γαμιέται καλά, και να πιπώνει και καλύτερα.
Μπράβο κορίτσι συνέχισε έτσι.
Συνιστάται ανακεφύλακτα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα