Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αρχικα να χαιρετήσω όλους τους αναγνώστες. Η συνάντηση έγινε στη Σαντορίνη.
Βρήκα τη συγκεκριμένη κοπέλα σε γνωστό διεθνές site. 1 κριτική υπήρχε και οι φωτό μου άρεσαν (γούστα είναι αυτά).
Μίλησα με το γραφείο και είχα άμεση ανταπόκριση. Μου έστειλαν τιμή για μισάωρο και τιμή για ώρα (100 και 180 αντίστοιχα). Στο μισάωρο 1 φορά με στοματικό καλυμμένο, ενώ στη 1 ώρα 2 φορές και στοματικό ακάλυπτο. Έγραφε στο κείμενο που έλαβα για 69, φιλιά κτλ το ίδιο και η κριτική.
Το ραντεβού έκλεισε γρήγορα, πάω με κέφι χτυπάω πόρτα και μου ανοίγει η κοπέλα, ίδια με τις φωτογραφίες, ίσως και καλύτερη. Χώρος πολύ ωραίος, καθαρός, καθαρό μπάνιο, πετσέτες. Η κοπέλα με ρωτάει πόση ώρα θέλω της λέω ας αρχίσουμε με 30 λεπτά και βλέπουμε. Πληρώνω και ξεκινάμε. Η κοπέλα πεντακάθαρη, όμορφη (για εμένα τουλάχιστον), ωραίο στήθος, ωραία νυχακια, σφιχτό κορμί. Βενεζουέλα 23χρόνη. Αγγλικά 0 βέβαια αλλά αυτό και με δάχτυλα το μαθαίνεις.
Τα ωραία τελειώνουν εδώ μάγκες.
Κομοδινο, καμία διάθεση για οτιδήποτε, ένα στάνταρ προγραμματάκι που αν πας να της το αλλάξεις γκρινιάζει κιόλας, με δικαιολογίες. Φιλιά, επαφή 0. Δεν θα σηκωθεί ο δικός μου με χαμόγελο, ωραία εικόνα μόνο, πόσο μάλιστα να μείνει όρθιος και να τελειώσει κιόλας. Πίπα χαλί, συμμετοχή 0, η πτώση ήρθε γρήγορα.
Πάμε ξανά από την αρχή λέω και πάω να βγάλω το προφυλακτικό, όχι μου κάνει νόημα. Μωρέ Νιού της λέω της το δείχνω. Ονλι 1 μου κάνει, το ήξερε αυτό ρε παιδιά. Έλεος ρε οικονομία στα προφυλακτικα….Βρε τι λες της λέω. Νοτ σειφ λέω, οκ λέει γρι αγγλικά… Καλά παίξε με το ψόφιο μέσα στο πλαστικό. Πίπα δεν βλέπω να ξανακάνει, κοιτάω ρολόι βλέπω τελειώνει ο χρόνος….
Δεν έφυγα… λέω κάτσε εξτέντ ταιμ. Το καταλαβαίνει αυτο, pay μου λέει. Πάρτα της λέω (σύνολο 180). Βγάζω πλαστικό πάω μπάνιο, γυρνάω. Πάμε πίπα της λέω. Τώρα χωρίς σκούφο όπως λέει το πρόγραμμα. Ελαφρώς καλύτερη αίσθηση στην αεροοόπιπα. Άντε χαλάσαμε και 2ο προφυλακτικό. Τέλος με το ζόρι. Δεν της άρεσε η στάση που διάλεξα, αφού ήταν στάση που δεν μπορούσε να κλέψει όσο και αν προσπαθούσε. Πολύ καλή στην προσπάθεια για κλέψιμο πάντως.
Στο 55 έληξε. Σίγουρα δεν κέρδισα τίποτα, παρά μόνο έχασα!
Η κριτική που υπήρχε είναι ψεύτικη και αφορά μόνο σε κοπέλες του γραφείου, το είδα μετά… Βρε τι κομοδίνο ήταν αυτο, με υπηρεσίες ούτε καν studio.

Μακριά πολύ!!!
Σορυ αν κούρασα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
EchoReflection
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
230
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, HoneyVoskos, maradona7 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2024
Γρήγορα γκαφρά για τις διακοπές της φαίνεται ότι έψαχνε η κυρία ζουγκλάκου και μοίραζε φόλες έχοντας την ψευδαισθηση οτι αξιζει να της πληρωνουν υπηρεσιες ικεα. Άλλη απο εκεί που επειδή τυγχανει να εχει μια τρυπα αναμεσα στα ποδια νομιζει ότι κάτι είναι.
review reaction 1 hornyasfuck, EchoReflection
22 Μαΐου, 2024
Ακριβυνε και ο ποντος ρε πουστη απο 1 ευρω παει στο 1.5 σιγα σιγα..
review reaction 1 hornyasfuck, EchoReflection
22 Μαΐου, 2024
1,2 ευρώ ο πόντος την ώρα. Iso, έγραψες!!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Iso14
23 Μαΐου, 2024
Δεν κούρασες, ίσα ίσα η αναλυτική κριτική βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα το σκηνικό που παίχτηκε ώστε είτε να είμαστε προετοιμασμένοι για αντιεπαγγελματικές-ξενερωτικές συμπεριφορές είτε να αποφύγουμε τελείως ενα "κομοδίνο".
review reaction 1 EchoReflection, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4