Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 84196
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η συνάντηση με τη Βίκυ ήταν η πιο δύσκολη απο οποιαδήποτε που μου έχει τύχει μέχρι τώρα, κυρίως γιατί κάνει λίγα ραντεβού και τα ωράρια μας δεν ταιριάζουν. Με καλή θέληση και επιμονή μετά απο πολύ καιρό τα κατάφερα με το γραφείο, το οποίο είναι ευγενέστατο, να κλείσω ραντεβού μόλις επέστρεψε η Βίκυ στις επάλξεις.

Αφού τελείωσα με τα "δύσκολα" να μπώ στο ψητό.

Ήρθε στο ξενοδοχείο στην ώρα της, ντυμένη πολύ κομψά, χαμογελαστή και αφού έκανε ντους και μιλήσαμε μερικά λεπτά, αρχίσαμε το φάσωμα και τα προκαταρκτικά.

Ο πάγος έσπασε σε δευτερόλεπτα και ένιωθα ότι ήμουν για πρώτη φορά με μια κοπέλα που με γουστάρει πραγματικά.

Ειλικρινά έμεινα άναυδος με την πίπα... ότι γράφουν οι συναγωνιστές έχουν απόλυτο δίκιο. Απλά να σας πώ ότι είναι μεσα στις 2-3 στη ζωη μου που όντως το deepthroat είναι απόλυτο και δεν αφήνει τίποτα να "περισσεύει".

Αφού κάποια στιγμή μετα απο αρκετή ώρα ξεκολλήσαμε απο την πίπα, άρχισε ενας μαραθώνιος γαμησιού με τέτοιο πάθος και όρεξη... που δεν ήθελα ποτέ να σταματήσει. Πραγματικά σπάνια κοπέλα που, εφόσον υπάρχει και καλή χημεία φυσικά, αφήνεται και το ζει πλήρως. Η γυναίκα είναι μηχανή του σεξ και "ηφαίστειο" καύλας. Βρήκαμε ο ένας τα κουμπιά του άλλου πολύ εύκολα και πριν το καταλάβω είχε περάσει μιαμιση ώρα με τον πρώτο γύρο και το τέλος ήρθε βαθιά στο λαιμό της.

Δεύτερος γύρος πήγε να ξεκινήσει αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να τελειώσω ξανά αλλά δε με νοιάζει καθόλου κιολας, ας με έχει μεσα στο στόμα της και στο κορμι της και ας μη τελειώσω ποτέ!

Έχω την αίσθηση ότι όσες ώρες και να περνούσα μαζί της πάλι λίγες θα μου φαινόντουσαν. Πραγματικά μια τόσο νεαρή κοπέλα 23 προς 24, με "μέθυσε" με την θηλυκότητα και σεξουαλικότητα της.

Μία ειλικρινά αξέχαστη εμπειρία και πραγματικά χαλάλι η "ταλαιπωρία" της υπομονής μέχρι να καταφέρω να την δω.

Το να την ξανασυναντήσω δεν είναι απλά σίγουρο, είναι επιβεβλημένο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
kelenor
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, Elganador, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2024
Τα καταπίνει κιόλας?
review reaction 1 hornyasfuck
22 Μαΐου, 2024
Με αφορμή την κριτική λοιπόν να δώσω συγχαρητήρια στον συναγωνιστή διότι μας έφτιαξε πρωϊ πρωϊ.

Επίσης στον φωτογράφο ιδιαίτερη μνεία διότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ξεφεύγει από τις στερεότυπες πόζες και το photoshop , που μας βγάζουν τα μάτια και μας κάνουν να γελάμε ενίοτε .

Μπράβο και πάλι
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2