Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 205330
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
2.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν θα επεκταθώ πολύ. Ξέρω ότι θα είναι λίγο αντιφατική η κριτική, αλλά αυτή είναι η δική μου αλήθεια βάσει της εμπειρίας μου.

Οι υπηρεσίες της κοπέλας είναι σίγουρα σούπερ, αλλά για τα δικά μου στάνταρ και ειδικά σε σύγκριση με τις φωτό του σάιτ, αυτό που αντίκρισα δεν είχε ουδεμία σχέση με αυτό που περίμενα.

Αν δεν ήταν τόσο σεμιναριακή η πίπα της και τόσο σφιχτό το μουνί της, δεν θα σηκωνόταν με τίποτα.

Για να χύσω μετά από σχεδόν ωραία εξαιρετική ομολογουμένως πίπα, έκλεισα τα μάτια και έφερα στο μυαλό την πρώην με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό χύσιμο. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν οφειλόταν αποκλειστικά στην Αλεξία.

Από μένα λοιπόν μεγάλο όχι για δεύτερη φορά, αλλά ευτυχώς δεν θα πω ότι έκλαψα και το 200άρι.

Το 400 στο κόστος είναι γιατί την πήραμε δύο μαζί. Ούτε ο φίλος ενθουσιάστηκε, αλλά αναγνωρίζει κι αυτός τις πολύ καλές υπηρεσίες και την πολύ καλή συμπεριφορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
854
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, gnnakos, maradona7 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2024
Δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, αλλά 1 στο πρόσωπο και 2 στο σώμα; Φίλε με τέτοια βαθμολογία σημαίνει ότι η κοπέλα είναι έκτρωμα. Είναι όντως τόσο άσχημα τα πράγματα;
review reaction 1 slayer123, hornyasfuck, petran 19866266 και 3 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2024
Δεν καταλαβαινω . Συνδυασμό Δανάης Μπαρκα και Γεωργίας Βασιλειαδου γαμήσατε εσυ και ι φίλος σου?
review reaction 1 review reaction 3 JohnP7, slayer123, Aragorn135 και 6 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2024
Η Αλεξία είναι μιλφ, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Αλλά ένα και δύο ρε φίλε;;;

Αν έβαλες σε αυτή ένα και δύο, αναρωτιέμαι πόσα θα έβαζες στη Νάταλι. Τρία και τέσσερα;

Χμμμ;
review reaction 3 slayer123, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
21 Μαΐου, 2024
Το γράφω και στον τίτλο... Όλα είναι υποκειμενικά. Ναι, για τα δικά μου δεδομένα, αυτή είναι η βαθμολογία. Take it or leave it!
review reaction 2 hornyasfuck
21 Μαΐου, 2024
Χα χα.... Ωραιος φιλε.... 1 στο προσωπο θα εβαζα στον Μοντριτς ή στην Ματζικα ντε Σπελ.... και 2 στο σωμα μαλλον Σχορτσιανιτης....
review reaction 3 review reaction 1 slayer123, DirkDiggggler, BMWR75 και 9 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2024
Η υποκειμενικότητα (προσωπο,σώμα) της αντικειμενικότητας (συμπεριφορά,επικοινωνία,διαθεση /συμμετοχή).

review reaction 1 review reaction 3 bigmountain, Aragorn135, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
21 Μαΐου, 2024
Ποια δικα σου δεδομενα ρε μπρο που εχεις βαλει σε αλλα κοριτσια 10αρια που ενταξει ωραια η Αννουλα πχ αλλα μην κοροιδευομαστε, απλα θαβεις για δικους σου λογους.

Και αντε να τον φαμε τον παππα οτι στην μαπα η Αλεξια δεν σου εκανε και την εθαψες. Βεβαια 1 σε προσωπο παιρνει η θεια μου η Νιτσα που ειναι 70 χρονων χωρις δοντια αλλα οκ δε γαμιεται, μπορει να εισαι ενα κραμα Μπραντ Πιτ με Τζουντ Λο.

Με κορμι ομως σφιχτο και σωστο ,με κωλο ορθιο και οχι πεσμενο στο πατωμα οπως κατι 20χρονα και βυζι καλη δουλεια σιλικονης, ακομα και αν σου αρεσουν εντελως αλλου τυπου γκομενες , να βαζεις 2 ειναι ξεκαθαρη εμπαθεια.

Οι κριτικες μπορει να ειναι υποκειμενικες αλλα τοσο χαμηλη βαθμολογια εχει ειτε δολο μεσα ειτε υπερβολη.

Αλλο να εβαζες ενα 4-6 πχ, δεν θα σου λεγαμε και τιποτα αλλα με 1-2 φιλε προφανως και απλα λες μαλακιες. Στην τελικη θαψε στο VFM,που εκανες, αν θεωρεις πως 200 για μια γκομενα σαν την Αλεξια ειναι πολλα. Βεβαια τα 10ρια τα βαζεις στην συμμετοχη γιατι ξερεις οτι αν εβαζες κατι λιγοτερο θα σε παιρναμε πρεφα τι μαλακιες λες.

Εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν γαμησει την Αλεξια πανω απο 50 φορες και παραλληλα εχουν παρει πατομουνα του ελεους και 10ρια σε εμφανιση δεν βαζαμε σε καμια.

Ας ανατρεξει κανεις στις κριτικες σου για να δει ποσο αντικειμενικος εισαι και ασε τις μαλακιες take it or leave it για αλλου, εδω ειναι φορουμ ενημερωσης για πορνες και οταν γραφεις παπατζες θα πρεπει να περιμενεις να ακουσεις το κραξιμο.
review reaction 1 fatos1924, Sexyjoanna, BMWR75 και 7 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2024
Κριτική απο τα Lidl.
Άρες μάρες κουκουνάρες καί βρασμένες αγκινάρες. Αυτο εγραφαν παλαιότερα ως σχολιο οι επιφυλλιδογράφοι σε όσους εγραφαν ανοησίες ως λογοτεχνία.

Βαθμό μονάδα στο πρόσωπο βάζουμε στον Ροναλντίνιο, αν και θαυμαζαμε τις τρίπλες του.
review reaction 1 review reaction 3 Sexyjoanna, hornyasfuck, srek7 και 3 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2024
Άντε εγώ είμαι χαζός και βάζω 1 και 2 σε πρόσωπο και σώμα... Εσείς ρε λακαμάδες, τι τα παίρνετε; Ούτε γκόμενά σας να ήταν! Και ΞΑΝΑλέω, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ βρε καραγκιόζηδες! Ποια εμπάθεια και άλλες παπαροσύνες; Η κριτική βασίζεται στην προσωπική εμπειρία του καθενός με την κάθε κοπέλα, στα προσωπικά του γούστα και στάνταρ και στις προσδοκίες του βάσει των όσων βλέπει στο εκάστοτε "διαφημιστικό" υλικό και τα όσα διαβάζει εδώ μέσα. Όσοι δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε αυτό, πρόβλημά σας! Οι υπόλοιπες κριτικές μου δείχνουν ακριβώς αυτό που γράφω κι εδώ. Ότι όλα είναι υποκειμενικά. Ποτέ δεν έγραψα προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός, αλλά βάσει της κάθε εμπειρίας και κοπέλας ξεχωριστά σε συνάρτηση με όσα αρέσουν σε εμένα και περιμένω από την κοπέλα που θα συναντήσω. Οπότε θα ξαναπώ, take it or leave it... κι αν δεν σας κάνει, ΣΜΠΟΥΤΣΑΜ!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, mauros gatos(1)
21 Μαΐου, 2024
Μελος απ το 2014 με λιγοτερο απο 20 κριτικες και μας κανεις και κυρηγμα οτι ολα ειναι υποκειμενικα και δεν ξερω γω τι. Το φορουμ εχει φτιαχτει πανω απ ολα για ενημερωση των παιχτων που αξιζει να σπρωχνουν τα φραγκα τους και που οχι ρε μπαγλαμα , οχι για να μαθαινουμε ποια ειναι τα υποκειμενικα γουστα του καθε τυχαρπαστου σα και του λογου σου.

Οι υπερβολες υπαρχουν παντα , οπως και οι προμοτορες και οσοι θαβουν συγκεκριμενα ατομα γι αλλους λογους οπως εσυ προφανως. Τους βλεπουμε και τους ξεχωριζουμε.

Αμα δεν γουσταρεις να σου λεμε οτι γραφεις μαλακιες σε μια κριτικη να μην την ανεβαζεις. Simple as that που μου πετας και αγγλικα. Τραβα παλι στην αφανεια και ψαξε ποια θα γαμησεις βλεποντας reviews απο αλλους οπως εκανες και πριν.

Αιντε με συγχησες που το παιζεις και εξυπνος , οχι τιποτα αλλο προσπαθω να ειμαι ζεν μεχρι να παρει την κουπα ο Θρυλος και εχω μαλακες σαν εσενα να με φορτωνουν.
review reaction 1 review reaction 3 Sexyjoanna, hornyasfuck, bigmountain και 3 άλλα μέλη
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2