Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 42 10
Call-Girls 238879
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Νικόλ πρώτη φορά προσπάθησα να τη συναντήσω περίπου πριν 9 μήνες, στις 5-6 φορές που προσπάθησα ή δεν βόλευαν οι ώρες ή η κοπέλα ήταν εκτός. Είχα ξενερώσει λίγο με αυτό αλλά και με το γεγονός ότι είχε ανεβάσει το κασέ, όχι ότι το +20 είναι κάποια απαγορευτική αύξηση αλλά όσο να'ναι ξινίζεις με κάτι τέτοια. Κάθε φορά που έκανα scouting για το επόμενο ραντεβού μου και έμπαινα στο thread της στο forum δεν μπορουσα παρά να ξεροκαταπιώ, να προσπαθήσω να σκουπίσω τα σαλάκια από το πληκτρολόγιο / οθόνη και να στείλω μηνυματάκι. Είχα την ελπίδα ότι στο τέλος θα δικαιωθώ και έτσι κι έγινε.

Για το σώμα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που δεν έχει ειπωθεί για αυτό θα γράψω μόνο ότι είναι όπως ακριβώς στις φωτο, αυτό που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από τις φωτο είναι η αίσθηση της επιδερμίδας και η μυρωδιά και στα δύο πέρνει άριστα με όλες τις κρέμες που βάζει. Γενικά δίνει πολύ προσοχή και φροντίδα σε αυτόν το τομέα κάτι που εκτιμώ πολύ προσωπικά. Καθαριότητα επίσης τέλεια, όπως πρέπει παντού.

Εκεί που θέλω να σταθώ είναι το πρόσωπο που ήταν ίσως το κομμάτι που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση γιατί από περιγραφές και κριτικές περίμενα κάτι διαφορετικό προς το χειρότερο, μετά εκπλήξεως διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν ήταν μέτριο, αλλά τουλάχιστον στα δικά μου γούστα είχα μπροστά μου μια γυναίκα με ένα πολύ ωραίο πρόσωπο που δένει πολύ ωραία με το κοντό "αγορέ" μαλλί της. Κατανοώ ότι πολλοί συναγωνιστές δεν το γουστάρουν το τελευταίο, αλλά εγώ ούτε κάποια περίεργη μύτη είδα ούτε η γκόμενα-γαρίδα που είχα προετοιμαστεί να δω εμφανίστηκε μπροστά μου. Για μένα δεν υστερεί καθόλου στο πρόσωπο.

Στο σεξ όπως έχει αναφερθεί δίνει πόνο, στήνεται υπέροχα, είναι και ευλύγιστη η άτιμη, το στήθος παρότι φτιαχτό έχει ρώγες ωραίες που ερεθίζονται κάτι που μου αρέσει και το αποζητώ γενικά. Φιλί πολύ καλό επίσης, υπέροχα χείλη με ίσως μια δόση φουσκώματος/υαλουρονικού(?) δεν είμαι σίγουρος, το μόνο σίγουρο είναι ότι το κατέχει το φιλί, βαθύ και αισθησιακό και ωραία αίσθηση τα χείλια. Social μια χαρά, ευχάριστη γυναίκα, δεν λέει βλακείες ούτε δράματα.

Συνολικά το μόνο αρνητικό που μπορώ να δω είναι το κομμάτι του να καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού που ανέφερα στην αρχή, θεωρώ ότι είναι must η συνάντηση μαζί της, μόνο και μόνο για το κορμί αυτό που δεν νομίζω αυτή τη στιγμή να παίζει άλλο ισάξιο του στις ανεξάρτητες τουλάχιστον. Όταν όμως αυτό το κορμί συνδιάζεται με ένα γενικά εξαιρετικό πακέτο τότε τα πολλά λόγια περισσέυουν.
Θα προσπαθήσω να τη ξαναδώ σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν