Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στον κόσμο του Χάρι Πότερ, του ήρωα των βιβλίων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, παράφρονες ονομάζονται τα έμψυχα πλάσματα που η όψη τους θυμίζει φάντασμα, με μαύρο μανδύα. Τρέφονται ρουφώντας τις ευχάριστες αναμνήσεις όποιου ανθρώπου βρουν στο διάβα τους, το φιλί τους αποφέρει απώλεια της ψυχής του. Είναι οι φύλακες της φυλακής του Άζκαμπαν, της φυλακής των μάγων, που κάποια στιγμή ξεχύθηκαν για να ρουφήξουν την ψυχή όλων.

Ένας παράφρον ήταν η Βικτόρια.

Επιλογή της Καίτης, μαζί με τη Ντομένικα και τη Τζούλια, που επανήλθαν. Την Βικτόρια πιο πολύ ήθελα να τη συναντήσω για να διαπιστώσω ο ίδιος αν ισχύει το ότι καταπίνει σπαθιά, όπως αναφέρθηκε στην πρώτη της κριτική, από σεβαστό συναγωνιστή. Κορυφαία συνεργάτιδα η Καίτη. Στο χώρο της, ως δικλείδα ασφάλειας.

Υποδοχή με μαύρη διάφανη ρόμπα, το πρόσωπο είναι πιο σκληρό σε σχέση με τις φωτογραφίες, αλλά προσέξτε εδώ. Δεν είναι ομορφούλα, αλλά ξεχωριστή. Για κάποιον περίεργο λόγο θύμιζε την Ειρήνη Καζαριάν, την νικήτρια του πρώτου GNTM. Θα μπορούσε να είναι μούσα κάποιου οίκου, που εκτιμά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Όπως και να έχει, έχει απρόσμενα παράξενο πρόσωπο που το κάνει απρόσμενα ελκυστικό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ψηλό κορίτσι, δείχνει ότι βρίσκεται στη νιρβάνα της, στο βάθος τα κεριά τρεμόπαιζαν, εκ πρώτης όψεως έχει ένα σώμα αδύνατο και λαχταριστό. Επικοινωνιακή δεν ήταν μιας και δεν γνωρίζει αγγλικά, αλλά η γλώσσα του σώματος κάνει θαύματα. λικνίζεται ερωτικά και σε προκαλεί κοντά της.

Φιλάει μετρημένα στην αρχή, σταδιακά θα ανοιχτεί και θα γίνουν βαθιά με γλώσσα.

Άνευ εσωρούχων, συνεχίζει να λικνίζεται ερωτικά, προκαλεί να αφαιρέσεις τη ρόμπα της και αποκαλύπτεται ένα θηλυκό σώμα. Αδύνατη, βυζάκια ούτε σφιχτά ούτε πεσμένα, γεμίζουν την παλάμη σου, με piercing. Κώλος όμορφος με ανεπαίσθητη χαλάρωση. Μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό.

Θα αφεθεί στο γλείψιμο, ειδικά στην κλειτορίδα, τελειώνει αρκετές φορές, κλειδώνει τον λαιμό σου, φαίνεται είναι πολυοργασμική. Δάχτυλα δε θέλει και δεν της αρέσουν, σεβαστό. Οι ρόλοι θα αντιστραφούν και θα επιδιώξει να τον πάρει στο στόμα της. Αργό, βασανιστικό τσιμπούκι βαθιά στο λαρύγγι της, όντως καταπίνει σπαθιά. Το στοματικό της πλησιάζει το τέλειο, περιποιεί όλη την περιοχή, περνάει και από τις μπάλες με ωραίο τρόπο. Εδώ να σημειώσω πώς το υπερβολικά αργό τσιμπούκι της μέχρι τέρμα βαθιά, ήταν κάτι το ξεχωριστό, που δεν το κατέχουν πολλές. Ο ορισμός του no gag reflex.

Στο σεξ χαρακτηρίζεται ως ένα κορίτσι που θέλει ερωτικούς ρυθμούς αλλά ξεγελά. Είναι λυσσάρα, θα ρουφήξει τη ψυχή σου. Πατουσάκια πάνω στο κρεβάτι με το καλημέρα, δίνει έξαλλο ρυθμό, στο ιεραποστολικό κλειδώνει τα πόδια της γιατί τελείωσε. Φιλάει μετρημένα όποτε γουστάρει, θα ψάξει γλώσσα. Εντύπωση έκανε που κάθε λίγο και σχεδόν σε όλες τις στάσεις κλείδωνε και δε σε άφηνε να προχωρήσεις. Είχε τελειώσει. Στο ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους, θα επιχειρήσει κεφαλοκλείδωμα. Θα παρακαλέσει να τελειώσεις, γιατί η ίδια τελείωσε αρκετές φορές, αλλά πώς να το κάνεις αν η ίδια σε σταματάει επειδή τελείωσε η ίδια, έχοντας τον βαθιά μέσα της και σφίγγοντας σε;

Θα ζητήσει η ίδια δεύτερο γύρο, γίνεται να της χαλάσεις χατήρι; Κλείδωσε πάλι, τελείωσε και δεν άφηνε να δίνεις ρυθμό, θα αφήσει όταν χαλαρώσει. Κορύφωση ακριβώς πάνω στην ώρα, δε θα βιαστεί, δε θα τραβηχτεί, θα μείνει για αγκαλιές και φιλιά.

Αποχώρηση με θερμή αγκαλιά και ευχές.

Το κορίτσι είναι πλήρως συνειδητοποιημένο, ξέρει τι να κάνει, οι υπηρεσίες της πλησιάζουν το τέλειο. Ξέρει ότι δεν είναι η πιο όμορφη και ξέρει πώς να το αναπληρώσει. Παιδί των λουλουδιών κι αυτή, θα τα δώσει όλα αν βρει ευγένεια και καθαριότητα. Προσωπικά ίσως την έβλεπα πάλι, επί του παρόντος όμως υπάρχουν εξαιρετικά κορίτσια.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
32.849
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2024
Πάμε η δεν πάμε τελικά?? Εγινε μπέρδεμα ....
review reaction 1 review reaction 3 mysterious, hornyasfuck
17 Μαΐου, 2024
Μάλιστα... Ὡραῖος... ΥΓ: "παρ΄άφρΩν", "Με την καλημέρα" "περιποιεῖται"
review reaction 3 Annapurna, bigmountain
17 Μαΐου, 2024
@andronikos3 θα προσπαθήσω να απαντήσω. Για την εμπειρία που προσφέρει, στα όρια του αισθησιασμού, με στοιχεία από τάντρα, ναι. Για την εμφάνιση και μόνο, μάλλον όχι.

Καυκάσια είναι σίγουρα από την πρώην ΕΣΣΔ.

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
17 Μαΐου, 2024
Ρουφάμε κι εμείς γνώση μεσιέ... Ματάκι
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4