Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπερα σας!
Μετα απο αρκετη σκεψη λογο του οτι διαβασα πως η Ιλονα δεν εχει την επιθυμητη εμφανιση αποφασισα να το ρισκαρω. Δεν σας κρυβω οτι και οι χοντρες γυναικες ειναι επισης της αρεσκειας μου αλλα απο οτι καταλαβαινω οι προηγουμενοι συναγωνιστες εχουν αδυναμιες στις στεγνες γκομενες γιατι η Ιλονα δεν ειχε καποια αξιοσημειωτα κιλα συν και επιπλεον το προσωπο της για τα γουστα μου τουλαχιστον ηταν σιγουρα του 8 και ισως την αδικω γιατι ειχε οντως ωραια χαρακτηριστικα.
Η γκομενα εχει τα νορμαλ κιλα πανω της ενω αν εχει καποιο σημειο το οποιο μειονεκτει ειναι η μεση της που δεν εχει το σχημα κλεψυδρας που θα θελαμε.
Γνωριστηκαμε σε καλο επιπεδο αφου το εχει με τα αγγλικα και το τελος του διαλογου ηρθε με ενα γλωσσοφιλο που ηταν πιο ερωτικο και με διαρκεια απο οτι περιμενα, λες και ηθελε να μου πει με αυτο οτι με γουσταρει. Με φυσικο τροπο το ενδιαφερον μου για την γκομενα μεγαλωσε, εγινε πιο οικεια και η πουτσα μου αρχισε να καυλωνει.
Εβγαλα τα ρουχα μου και με αφησε να βγαλω εγω τα εσωρουχα της. Το δερμα της πολυ καλο και οι επιμαχες ζωνες περιποιημενες. Τα βυζια καλα σε μεγεθος αλλα με μικρη χαλαρωση. Οι ρωγες ανταποκρισημες και ανθεκτικες στα πιπιλισματα. Απο τα κολπα της μου αρεσε περισσοτερο το οτι περασε τα βυζια της απο πανω μεχρι κατω στο σωμα μου. Εκανε γλειψιμο οπου επρεπε και με τα χερια της χαιδευε απαλα και καυλιαρικα παντου.
Με την σειρα μου της εκανα και εγω οτι ηξερα αλλα δεν μπορω να πω οτι οι γνωσεις μου ισοφαριζονται με τις δικες της. Αυτο που μου εκανε ακομα περισσοτερο εντυπωση ηταν οτι της αρεσε να την καυλωνουν, το ζουσε και παρολο την αυτοσυγκρατηση δεν μπορουσε να το κρυψει για πολυ.
Το τελευταιο προκαταρκτικο ηταν ενα 69 κατα το οποιο δεν ηταν δυνατον να ξεφυγω απο το χυσιμο. Με εγκλωβησε αναμεσα απο τα χερια της και μου τον εξαφανιζε διαρκως μεσα στο λαρυγγι της. Το σαλιωμα της ηταν αυτο που εδωσε την τελεια αισθηση ενω η γλωσσα της δεν αφησε χιλιοστα χωρις να περασει.
Μετα απο την τρομερη πιπα και το δυνατο χυσιμο ημουν σε μια κατασταση που χρειαζωταν καποια λεπτα για να περασει, σαφως ονειρικη.
Ο δευτερος γυρος ειχε τον μισο χρονο διαθεσιμο και με προετοιμασε ξανα καταλληλως με την πιπαρα της. Για αρχη με καβαλησε και μετα στηθηκε στα τεσσερα για να τα δωσω ολα πραγμα που εκανα με μεγαλη μου ευχαριστηση.
Προσφερει την καλυτερη θεα στα τεσσερα, η καθαριοτητα πολυ καλη ακομα και στη κωλοτρυπιδα ενω εκανε ενα καλο στησιμο, προκλητικο και με το μουνι στην σωστη θεση.
Ενω την γαμουσα σε καλο ρυθμο αρχισε να παιζει με την κλειτοριδα της και με εφτιαξε ακομα περισσοτερο. Αναγκαστικα στην συνεχεια αρχισα το σφυροκοπημα και εκεινη τα βογγητα. Κατεβασε πολλα υγρα το μουνι της και παρολο που την ταλαιπωρησα δεν διαμαρτυρηθηκε.
Ολη η διαρκεια του ραντεβου ηταν μια ωρα αλλα ηταν μια πλουσια εμπειρια που θα επαναλαβω στο μελλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Γιώργος Παπ., GeneralWinter και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2024
Ποια καλή θέα στα 4 ρε μεγάλε;;;
Εγώ με το που την είδα έτρεξα και έριξα άκυρο πανηγυρικό Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
15 Μαΐου, 2024
Ρε παιδιά γούστα είναι αυτά, στον καθένα ότι αρέσει και όπως την βρίσκει.

Άμα πέρασες καλέ φίλε μπράβο και συγχαρητήρια!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2