Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 83688
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντήθηκα με Βίκυ πριν περίπου 3 μήνες, καθώς βρισκόμουν στην Αθήνα για δουλειά και μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη μου εμπειρία με εσκορτ. Ήμουν ανάμεσα σε κοπέλα άλλου γραφείου και Βίκυς και ευτυχώς που διάλεξα τη Βικαρα. Η συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της κατεχακη.
Η κοπέλα έφτασε 5 λεπτά νωρίτερα και με το που άνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα μωρό πανέμορφο και ορεξάτο, με ένα καταπληκτικό χαμόγελο στα χείλη.

Αφού έγινε η απαραίτητη γνωριμία μπήκαμε μαζί για μπάνιο όπου ξεκίνησε φιλία με γλώσσα και χάιδεμα στο μικρό. Η συνέχεια στο κρεβάτι όπου αντίκρισα την καλύτερη πίπα της νεανικής μου ζωής, υγρή χωρίς δόντι και από το καλημέρα dt. Αφού συνεχίστηκε το τσιμπουκι για 10 λεπτά μετά ανέβηκε cow όπου η αίσθηση του μουνιού της ήταν απίστευτη, ξέρει να στήνεται και να κουνιέται πολύ καλά. Συνέχεια με doggy πίπα και χυσιμο στα μικρουλικα αλλά ευαίσθητα βυζια της. Μετά από μπανάκι και χαλαρό σοσιαλ ξεκίνησε 2ος γύρος που κυρίως είχε πίπα και λίγο σεξακι στα 4. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να χύσω γιατί τελείωσε ο χρόνος, παρόλα αυτά η κοπέλα μου έπαιρνε πίπα μέχρι να την πάρει τηλέφωνο ο οδηγός.
Γενικά δε γράφω κριτικές και έχω πάει μόνο με κορίτσια του μάγου(πέρα από 2 αλλά ραντεβού που ήταν αδιάφορα και δε θυμάμαι) οποτε γιαυτο τα 7αρια. Για εμένα η Βίκυ είναι το απόλυτο 10ρι!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή