Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 39 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 139666
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καταρχας ειχε οσες κριτικες χρειαζοταν για να εχω μια πληρη εικονα πριν την κλεισω οποτε πηρα τηλεφωνο και χωρις πολλα πολλα κανονισα το ραντεβου.
Την περιμενα στο ξενοδοχειο οπου ηρθε με δυο λεπτα καθυστερηση. Χτυπησε την πορτα, ανοιγω και βλεπω οτι ειναι στις φωτογραφιες μειων την λαμψη.
Ντυμενη κομψα και με υφακι που μου προκαλεσε αμεσως καλα συναισθηματα μπηκε στο δωματιο και συστηθηκε. Υγιεινη και περιποιηση αψογη, το αρωμα της γλυκο και σεξυ.
Δεν εφαγε με κανεναν τροπο χρονο, μπηκε για μπανιο και επεστρεψε γυμνη. Θεα απο πετιτ γκομενακι με ωραιες καμπυλες συμπεριλαμβανομενων και των ενισχυμενων βυζιων. Το χαμογελο παντα παρων και η διαθεση στο φουλ για προκαταρκτικα.
Με φιλησε με διαρκεια στο στομα τοσο ωστε με επεισε οτι γουσταρει μαζι μου, μεσα σε λογικα πλαισια παντα αφου μιλαμε για εσκορτ…
Στο τσιμπουκι ηταν ακομα πιο καλες οι επιδοσεις, εδινε πονο με βαθος και αγαπησιαρικη περιποιηση στα αρχιδια. Εγω εγλειψα με μεγαλη ευχαριστηση την μουναρα της που ηταν πεντακαθαρη και ομορφη.
Γενικα στο σεξ συμμετειχε πολυ καλα και πηρε αρκετες πρωτοβουλιες με τη καλυτερη το καβαλημα στον δευτερο γυρο αφου με ειδε να κουραζομαι. Εδωσε δευτερη πνοη στην καυλα μου με το θεαμα των βυζιων και δεν κουραστηκε απο το χοροπηδητο παρολο που μου πηρε αρκετα λεπτα να χυσω.
Σε συνολο περασα ακομα καλυτερα απο οτι περιμενα, την συνιστω για σιγουρη καλοπεραση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή