Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 3 10
Γενική βαθμολογία

2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Το γρφειο ΑΨΟΓΟ. Το κοριτσι δεν το λες ασχημο. Δηλαδη καλο και γλυκο προσωοο, αρκετα μικροφτιαγμενη και κοντουλα αλλα ωραιο στηθος και κωλος.
Τωρα το disclaimer. Εξηουμαι. Σεβομαι οτι τα κοριτσια ερχονατια απο αναγκη για τα χρηματα και δεν ειναι υποχρεωμενες να γουσταρουν, σεβομαι οτι μπορει να μην υπαρχει χημεια αλλα υπαρχουν καποια ελαχιστα που απαιτεις απο την στιγμη που μολις μπαινεις στο δωματιο σου ζηταν τα λεφτα. Λοιπον απαιτω λιγη ευγενια λιγο social και ενα χαμογελι εστω προσποιητο και σιγουρα κατ ελαχιστον να μην νου δειχνεις οτι κανεις αγγαρεια. Αν δεν θελεις εσυ δρν προκειται να σου επιβαλω να το κανεις απλα πες μου εξαρχης, δεν μπορω δεν θελώ πες μου φυγε βρρ αδερφε. Πες μου ενα γεια δωσε ενα χαμογελο, κατι. Αφου κανω μπανιο παω να υην φιλησω και γυρναει το κεφαλι. Μου γυρνανε τα ματια. Ξεκιναει πιπα σαν να μην το εχει ξανακανει και απλα το εχει διαβασει σε βιβλιο πως γινεται. Βεριεστημενη, κουρασμενη, ξυνη. Αστο κοπελια γυρνα στο τικ τοκ. Εχει και εγκατασταση για ληψεις . Τουλαχιστον εκει θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη. Ασε ομως το λεφτακια αφου δεν τα τιμας. Τελος θεώ να πω οτι εχει σημσια να γνωριζουν οι ενδιαφερομενοι για καποιες περιπτωσεις που ερχονται για αρπαχτες. Τελος. Ευχαριστω που διαβασατε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Silvio Berlusconi, mancunian1986, STAVROS6969 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2024
Άλλη μια κορασίδα που παίζει μόνο το χαρτί της νεότητας και τιποτααααα άλλο.
review reaction 1 GeneralWinter, Bartender 74, hornyasfuck
09 Μαΐου, 2024
Πολύ κρίμα γιατί από τις φωτό φαίνεται μουνάκι άπαιχτο, αλλά άμα στο service είναι 0 τι να κάνεις...
review reaction 1 astronaut80, Bartender 74, hornyasfuck
10 Μαΐου, 2024
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Θα την έλεγα αν δεν διάβαζα τη κριτική σου
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3