Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 4 10
Call-Girls
16799
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ήθελα να δω την Ρούμπι στο προηγούμενο τουρ της αλλά δεν την πρόλαβα και μου έμεινε απωθημένο. Πασχαλινό δωράκι λοιπόν και ανεβαίνω στο δωμάτιο γεμάτος προσδοκίες. Όπως ανέφερε και ο Τζόνυ στην προηγούμενη κριτική, η πρώτη επαφή ήταν απογοητευτική καθώς η κοπέλα έχει παχύνει πολύ από τον καιρό των φωτογραφιών. Στο μπάνιο σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω μιας και δεν μου αρέσουν οι μουφα φωτογραφίες. Η κοπέλα ήταν όμως πολύ ευγενική και καλοσυνάτη που δεν μου πήγε καρδιά να την αφήσω συξυλη και να φύγω. Ευτυχώς δηλαδή γιατί, δεν το μετάνιωσα. Συμμετέχει, γουστάρει και στο δείχνει. Πολύ καλή υπηρεσία και γενικά φαίνεται να αγαπάει τη δουλειά της. Παίχτηκαν 2 γύροι και στους δύο έχυσα στα τέσσερα, μια μέσα στη καποτα και μια πάνω στα κωλομερια. Η πίπα της ήταν πάρα πολύ καλή και εγλειψε και αρχιδια. Σε ότι αφορά και το πρόσωπο και το σωμα με κάλυψε 100% ο Τζόνυ. Θα προσθέσω μόνο ότι τα βυζιά της ήταν από τα μεγαλύτερα στητα βυζιά που έχω δει. Ελπίζω να παραμείνουν έτσι μέχρι την επόμενη φορά. Αν την πετύχω και βολεψει θα την πάρω ξανά και γενικά θεωρώ πως είναι μια ασφαλής επιλογή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού