Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 12 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Φρέσκο αίμα και καινούργιος στη φάση ήμουν μεταξύ της Olivia και της Olga. Ενώ το γραφείο συνήθως είναι εξαιρετικό τη συγκεκριμένη φορά αργούσε να μου απαντήσει. Ίσως να γινόταν λόγω φόρτου εργασίας ή λόγω της ημέρας ωστόσο θα ήθελα να μου έχουν δώσει σχεδόν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες να μη τα βγάζω με το τσιγκέλι...
Πάμε στα της κοπέλας:
Δυστυχώς κατά τη δική μου κρίση οι φωτογραφίες της κοπέλας μάλλον ήταν παλιές ή επεξεργασμένες διότι το πρόσωπο της δεν είχε καμία σχέση με εκείνο των φωτογραφιών. (σε σημείο που οριακά δε μου άρεσε αλλά ήταν έντονη η επιθυμία για σεξ). Σώμα εξαιρετικό, επικοινωνία τυπική αλλά δε θα έλεγα απωθητική ή ντεκαυλέ. Το ίσως (να την ξανασυναντούσα) το βάζω γιατί πραγματικά η κοπέλα γούσταρε την όλη φάση και με το παραπάνω. Μερικές το κάνουν για τα χρήματα και άλλες το κάνουν γιατί πρωτίστως το γουστάρουν ή υπάρχει και κάτι ενδιάμεσο. Εδώ είχαμε τη δεύτερη περίπτωση. Σίγουρα το να επενδυείς χρήματα σε μια κοπέλα που δε σου πολυαρέσει εμφανισιακά δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά όταν στο διαταύτα το έχει και με το παραπάνω και κάπως σαν να σε προκαλεί να δώσεις πόνο και τότε δύσκολα αντιστέκεσαι. Γενικώς επειδή είχα και δουλειές και παρά ήταν έντονη και εξαντλητική η φάση ομολογώ πως δε μπορώ να πω πως πέρασα άσχημα αλλά όλη την ώρα δεν την αξιοποίησα οπότε έφυγα στο μισάωρο ικανοποιώντας απλά την πρωταρχική επιθυμία μου και όχι ζώντας κάτι ξεχωριστό ή κάτι που θα το θυμάμαι για χρόνια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 06, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαϊ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
147
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, THV και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2024
Και εγώ από ότι θυμάμαι την είχα δει τον Οκτώβρη-Νοέμβρη πριν αρχίσω να γράφω κριτικές και το πρόσωπο της κοπέλας όντως διαφέρει σε τεράστιο βαθμό από τις φωτό. Εμένα από την άλλη μου είχε βγάλει ακριβώς το αντίθετο σε συμπεριφορά. Ήταν σε αρκετά κακή ψυχολογία στα όρια της κατάθλιψης θα έλεγα και μου είχε πει ευθαρσώς ότι δεν γουστάρει το επάγγελμα αλλά δεν έχει άλλη επιλογή..

Τουλάχιστον ψιλοπέρασες καλά φίλε, ψάξου λίγο παραπάνω από εδώ και πέρα και σίγουρα θα βρεις αρκετές κοπέλες να σε κάνουν να ζήσεις το παραμύθι σου για μια-δυο ώρες..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1