Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10
Call-Girls
12639
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Φάγαμε καλά καλά αυτές τις μέρες και ζήτησα να αδειάζω χρησιμοποιώντας το γνωστό γραφείο.
Διάβασα και τις κριτικές και λέω δεν γίνεται θα είναι κάτι το διαφορετικό.
Το Λοιπόν, διαψεύτηκα η επικοινωνία με τις λατινες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Χρησιμοποίησε το translate για απλά αγγλικά τύπου θέλω τόση ώρα, πάω για μπάνιο κτλπ.
Για την συννενόηση ως προς τη στάση θέλω και πως θέλω άστα να πάνε, έκανα σινιάλο με τα χέρια.
Σοβαρό φάουλ, Δεν ξέρει να βάλει προφυλακτικό και αναγκάστηκα να το βάλω μόνος μου.
Ξάπλωσα έκανε μια πιπίλα καλουτσικη κάποιες στιγμές βαθιά και συνεχίσαμε σε καβαλημα από μέρους της όπου έπιανα τις στραβες πρησμένες πλαστικές βυζάρες της αλλά δεν ερχόταν έτσι αποτέλεσμα και σηκώθηκα να την πάρω απο πίσω όπου με λίγη συγκέντρωση κατάφερα να τελειώσω.
Πλύθηκα αναπολώντας παλιότερες έμπειριες από αυτό το δωμάτιο τότε που ήταν στούντιο, ντύθηκαν και εξαφανίστηκα σκεπτόμενος να γράψω αυτήν την κριτική για τον μέτριο βραζιλιάνικο καφέ που ακολούθησε τη μαγειρίτσα.
Διάβασα και τις κριτικές και λέω δεν γίνεται θα είναι κάτι το διαφορετικό.
Το Λοιπόν, διαψεύτηκα η επικοινωνία με τις λατινες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Χρησιμοποίησε το translate για απλά αγγλικά τύπου θέλω τόση ώρα, πάω για μπάνιο κτλπ.
Για την συννενόηση ως προς τη στάση θέλω και πως θέλω άστα να πάνε, έκανα σινιάλο με τα χέρια.
Σοβαρό φάουλ, Δεν ξέρει να βάλει προφυλακτικό και αναγκάστηκα να το βάλω μόνος μου.
Ξάπλωσα έκανε μια πιπίλα καλουτσικη κάποιες στιγμές βαθιά και συνεχίσαμε σε καβαλημα από μέρους της όπου έπιανα τις στραβες πρησμένες πλαστικές βυζάρες της αλλά δεν ερχόταν έτσι αποτέλεσμα και σηκώθηκα να την πάρω απο πίσω όπου με λίγη συγκέντρωση κατάφερα να τελειώσω.
Πλύθηκα αναπολώντας παλιότερες έμπειριες από αυτό το δωμάτιο τότε που ήταν στούντιο, ντύθηκαν και εξαφανίστηκα σκεπτόμενος να γράψω αυτήν την κριτική για τον μέτριο βραζιλιάνικο καφέ που ακολούθησε τη μαγειρίτσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2024
Εμένα πάντως 3 φορές μου το έβαλε με το στοματάκι, χωρίς καν χέρια και μια με τα χεράκια της..
GeneralWinter
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1