Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά το φιάσκο που ίσως διαβάσατε στην άλλη κριτική, ως αρσενική Ρίτα Σακελλαρίου έστειλα στην Καίτη "Σώσε με Δώσ' μου να πιώ το δηλητήριο" αλλά αντί για δηλητήριο, της ζήτησα μια καλή επιλογή για να ρεφάρουμε και να μην είναι η ζωή μας ένα μαρτύριο. Η Καίτη έκανε τα κουμάντα της και μου πρότεινε την Ντομένικα, την είχα μπανίσει και εγώ από της φωτό από νωρίτερα και την είχα στα υπόψιν για μελλοντικό, ραντεβού, μου είχε πει και ο ΒΜ καλά λόγια και λέω πάμε να παίξουμε τα ρέστα μας.

Φτάνω γρήγορα από τα Εξάρχεια στο Μεταξουργείο, ανεβαίνω στο δωμάτιο της κοπέλας χτυπάω την πόρτα ανοίγει και αυτή τη φορά όντως ήταν σίγουρα γυναίκα. Όπως έχει γραφτεί και από κάτω το πρόσωπο διαφέρει αρκετά από τις φωτό λόγω πλαστικών και μποτοξ, αλλά η κοπέλα έχει πανέμορφες ματάρες. Πιο κοντινές φωτό η 3 και 4.

Ηλικιακά είναι σίγουρα 31-32+, εμένα το σώμα της μου φάνηκε μια χαρά με όμορφα πιασίματα, χωρίς να θεωρώ ότι έχει περιττά κιλά με βάση τον σωματότυπό της. Ωραίο σφιχτό κωλαράκι και μεγάλα βυζιά 3,5+.

Φιλιά με ελάχιστη γλώσσα, δεν δέχθηκε δάχτυλα (μεγάλο μείον για μένα). Ήταν όμως ευχάριστη και ζεστή.

Είχαμε μόνο έναν γύρο δυστυχώς, με μια καλή πίπα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, με αρκετά dt χωρίς κάποια φροντίδα στην γύρω περιοχή. Προνόησα και την έβαλα απευθείας στα 4 και η θέα και αίσθηση της κωλάρας της να κοπανιέται και να βεντουζώνει πάνω μου ήταν θεσπέσια. Άντεξε γερό κοπάνημα, και σε κάποια στιγμή, μετά από λίγη δική μου φροντίδα άρχισε να τρίβει μανιασμένα το μουνακι της μέχρι να τελειώσει. Την περίμενα να τελειώσει και στην συνέχεια την προσκάλεσα να τελειώσει και εμένα στο στοματάκι της. Δέχθηκε με χαμόγελο και μετά από κανά λεπτό δυνατής πίπας τα πήρε όλα στο στόμα της.

Κάναμε μπανάκι και οι δύο και μιλήσαμε λίγο. Ήμουν αρκετά κουρασμένος σωματικά και ψυχικά από την όλη σημερινή εμπειρία και δεν είχα αντοχές για 2ο γύρο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ντομένικα να μου σηκώσει το ηθικό.

Ξανά ντουζ, λεφτά, φιλί αποχαιρετισμού και καληνύχτα. Ήταν μια ικανοποιητική συνάντηση, όπου ο καθένας μας πήρε αυτό που ήθελε. Δεν ήταν μια συνάντηση που θα μου μείνει αξέχαστη, αλλά ήταν αυτό που θα περίμενες από ένα τίμιο ραντεβού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.176
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, james034, Annapurna και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού