Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σάββατο προ των Βαϊων, έχω μείνει μόνος μιας και όλη η φαμίλια έχει φύγει για χωριό γυναίκας, οι καύλες όμως στον Θεό.
Χαζεύω την σελίδα του γραφείου στο ίντερνετ και πέφτω πάνω στην Σουηδέζα.
Ώπα λέω, ψηλό καμαρωτο μουνετο, Αγγλικά γράφουν άπταιστα, έτσι θα είναι, για τους Σκανδιναβούς είναι σαν μητρική γλώσσα, ενώ και το ένστικτο μου λέει ΝΑΙ.
Τηλέφωνο κατευθείαν γραφείο και ούτε δύο ώρες μετά, το μουνετο στον χώρο μου.
Πολύ ωραίο σέξι αλλά όχι ξεκωλε ντύσιμο, στρινγκαρα απίθανη από κάτω, φρεσκοπλυμμενη και μοσχομυριστη.
Φιλιά με γλώσσα από την αρχή, επικοινωνία πανευκολη, έχω ζήσει και 8+ χρόνια Μεγάλη Βρετανία.
Βγαίνει από το μπάνιο, που πήγε για 3-4 λεπτά μαξ φρεσκαρισμα και ξεκινάμε από την αρχή με πάθος.
Γλωσσοφιλα φουλ, γλειφομούνι τρελό όπου και έχυσε (σπαρταρουσε σαν χταπόδι) και δύο πολύ δυνατοί γύροι (ένας μουνι, ο 2ος μουνι και μετά κωλαρακι), με τελείωμα και τις δύο φορές, τέρμα μέσα στα λαρύγγια της (όχι σταγόνα, ούτε ένα σπερματοζωάριο ΔΕΝ άφησε)!
Συμφωνώ με τον φίλο dimigoall ποδαρες και σώμα λαμπάδα, χάνει μόνο στο στήθος (ΟΚ ΔΕΝ μπορείς να τα έχεις και όλα).
Διαφωνώ με Annapurna, εμένα μου άρεσε πολύ το πρόσωπο της, αλλά ΟΚ γούστα είναι αυτά.
4 μέρες μετά παίχτηκε επαναληπτικό 3ωρο, όλο αυτό το διάστημα ούτε γάμησα, ούτε τον έπαιξα, για να μαζέψω μπόλικο αρχιδοζουμο, που ήταν καθαρά μόνο ΠΚΕ (πίπα κώλο εμπλοκή), ξανά στον χώρο μου, με τρεις εκτονώσεις αυτή την φορά, όλες τέρμα μέσα λαρύγγια πάλι, κι το σεξ από τον πρώτο κιόλας γύρο ΜΌΝΟ κώλο!!!
Πριν την είσοδο σε κώλο, φουλ καραφουλ mouthfuck και deepthroat μέχρι γαστροσκόπησης!
Λίγο λιπαντικό στην αρχή, μετά μόνο σάλιο, σάλιο, σάλιο, στάσεις ότι μπορείτε και δεν μπορείς να φανταστείς, balls deep κυριολεκτικά, μαλλιοτραβηγμα, σφαλιάρες σε στήθος, πουτσοσκαμπιλα, χρήση δονητων, τάπες και πρωκτικες σφήνες (όλο το σπέσιαλ βαλιτσακι μου χρησιμοποίησα) και κατακόκκινα τα κωλομερια της, από τα βαρβατα κωλοσκαμπιλα.
Προσπάθησε να με τελειώσει και 4η φορά, αλλά πλέον ήμουν τελείως άδειος και off...
Για να είμαι ειλικρινής, ΆΝΕΤΑ στο Τοπ3 των καλύτερων (από κάθε άποψη) πρωκτικων γαμησιων που έχω κάνει, την τελευταία 6-7ετια τουλάχιστον!!!
Τρίτη συνάντηση θα έπαιζε άνετα, τόσο πολυυύ μου άρεσε, αλλά χθες είδα ότι δυστυχώς, πρωκτικό γιοκ.
Μάλλον μια εβδομάδα εδώ, το κωλαντερο της, είδε τον Χριστό φαντάρο...
Αν το ξαναβάλει στο μενού, έφυγα χθές, αλλά ακόμα και έτσι είναι καραVFM!
Αυτά Καλό Πάσχα με υγεία για όλους και καλά γαμησια ΠΆΝΤΑ!

ΥΓ. Το κόστος αφορά το 3ωρο ραντεβού, οικονομικά είμαι άνετος, ΔΕΝ με ενδιαφέρει πόσο θα πληρώσω, αρκεί όταν τελειώσει το ραντεβού να έχω μείνει πραγματικά ικανοποιημένος!

ΥΓ 2. Φωτογραφίες ακριβέστατες, συμπεριφορά γραφείου πάρα πολύ καλή, καθυστέρηση ΔΕΝ είχαμε καθόλου, τηρήθηκαν όλες οι προσυμφωνημένες υπηρεσίες, ΠΆΝΤΑ τέτοια να έχουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
550€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
AlexEasyRider
Μέγας
12
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, stathis_1975, Alexander81 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2024
Το φάγατε ρε το κορίτσι .

Το ξεπατώσατε
Χαχαχα! Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
06 Μαΐου, 2024
Την ξεκώλιασες ... Ασάλιωτα
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
06 Μαΐου, 2024
ξεσκισε τη τη καριολα
review reaction 1 Johnny Red2, koursaros66, hornyasfuck
06 Μαΐου, 2024
Μύστη, χαίρομαι να διαβάζω για δυνατά ξεκωλιασματα! Έχω όμως μια ερώτηση σχετικά με τις τιμές. Τα έξτρα στο εν λόγω γραφείο χρεώνονται κάθε φορά που γίνονται ή άπαξ για όλη τη διάρκεια του ραντεβού?
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
06 Μαΐου, 2024
@Junax
Η κατάποση ήταν +40, +60 το πρωκτικό.
ΔΕΝ ζητήθηκε ούτε χρεώθηκε ανά φορά, απλά ως έξτρα υπηρεσία, ανεξάρτητα πόσες φορές πήρα κώλο, ή πόσες φορές τα ήπιε όλα (όλες κατάποση ήταν βασικά).
Τώρα ΑΝ σε άλλον πελάτη ξηγηθηκε αλλιώς, δεν το ξέρω, αλλά ΔΕΝ νομίζω, μια χαρά η επικοινωνία με το γραφείο, σούπερ συμπεριφορά και η κοπέλα.
06 Μαΐου, 2024
Καυλώσαμε με τον τίτλο ...
Καθώς όπως λέω "Τι και αν έχει μικρό βυζί... πίπα - κώλο, εμπλοκή"
07 Μαΐου, 2024
Το ξεκωλιασατε το κορίτσι και έβγαλε το anal απο τα εξτρα ???
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, koursaros66, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
07 Μαΐου, 2024
Δεν το προλαβαμε το κωλι. Αλλα προβλεπω να το βαζει παλι στο μενου στο επομενο τουρ.
07 Μαΐου, 2024
Τώρα που κοίταξα την καρτέλα βλέπω ότι έχει αφαιρέσει το Αναλ . Την ξεκωλιασατε την κοπέλα βρε ρεμάλια
review reaction 3 hornyasfuck, Johnny Red2, Bartender 74
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9