Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 23 10
Call-Girls 157339
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εντυπωσιακότατη γυναίκα αλλά και συνάμα ψυχρή, παρόλα αυτά οι φωτό του γραφείου είναι φτωχές σε αυτό που συνάντησα. Θα την έκανα 28 χρονών, ψηλή στα 1.75+ με κιλά μοντελε. Θα σταθώ στο πολύ όμορφο πρόσωπο της με δαχτυλίδι στην μυτούλα της που είναι το κάτι άλλο να την γαμας και να βυθιζεσαι στα καταγάλανα μάτια τής. Το σώμα της απαλό σκούρο καλογυμνασμένο με διάσπαρτα τατουάζ. Φυσικά όταν είναι να σκάσεις 200 ευρώ διαβάζεις αρκετές κριτικές, και λαμβάνεις υπόψην όλες τίς λεπτομέρειες. Σίγουρα έχει πολύ εμπειρία, ξέρει τι πουλάει, ξέρει να χειρίζεται τους πελάτες της από κάποια απόσταση και διευκρινίζω. Στην αρχή της συνεδρίας Φυσικά μου είπε τις κόκκινες γραμμές τής που αφορά κάποια σημεία του σώματος που δεν θέλει και πολλά πολλά, όπως έντονο γλυψιμο στις θηλές. Ευτυχώς είμαι από τούς τυχερούς που δεν με ψεκασε με αντισηπτικό και επίσης ευτυχώς δεν έβαλε τζελ. Θέλει όμως τουλάχιστον στην αρχή αυτή τον έλεγχο φιλώντας με όπως αυτή θέλει και όσο θέλει! Ωραίο φιλί με γλώσσα αλλά τι να το κάνεις που με φιλάει λίγο να καυλωσω και μετά απομακρύνεται και πάλι τα ίδια! Ενώ με τον τρόπο τής στο στοματικό πότε απομακρύνεται διότι πονάει, πότε θέλει χάδια πότε θέλει να το γλύφω, περίπτωση από τις λίγες! Εκεί που δεν λέει όχι και είναι στα συν είναι στο κάρφωμα έστω και με ψεύτικες φωνές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, THV, maradona7 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2024
Πάει, κάηκε κι αυτή.

Ψυχρή, σωστά τα λες.

Τζελ νομίζω κανένας δεν ανάφερε πώς βάζει, ούτε σε εμένα έβαλε.
review reaction 1 hornyasfuck, astronaut80, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
03 Μαΐου, 2024
Πως την πετσόκοψες έτσι στη βαθμολογία την κοπέλα; Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, company of heroes tho
03 Μαΐου, 2024
Η πιο αντικειμενική κριτική για Μαρίνα
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, company of heroes tho
04 Μαΐου, 2024
Έτσι είναι όπως τα περιγράφεις!
Στην βαθμολογία θα έδινα πρόσωπο/σώμα 8,λογω πλαστικού στήθους
και vfm ένα 6αρι.
Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, company of heroes tho
04 Μαΐου, 2024
HoneyVoskos σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck
06 Μαΐου, 2024
Ακριβώς όπως αναφέρονται φίλτατε. Στην επανάληψη βίωσα αυτό ακριβως. Ευτυχώς ετσι δεν θα υπάρχει /κόπηκαν επανάληψη...Ντροπή
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck, company of heroes tho
12 Μαΐου, 2024
Παιδες εν συντομια γραφω μια κριτικη (ειμαι νέο μελος), θα επανελθω με αναλυτικη μολις μου επιτρεψει το συσυτημα. Ηταν οντως ψυχρη αλλα επαγγελματιας δεν ειπε όχι πουθενα και επαιρνε πρωτοβουλιες (πχ. Reverse cow). Μουνακι σχετικα ομορφο αλλα δεν υγραινοταν ευκολα, εβαλε τζελ. Ειχε θεμα μην της ακουμπησεις το μαλλια, εκανε σαν υστερικη σε αυτό το θεμα, ωστοσο το ειπε από αρχη. Γυμνασμενο κορμι, πιθανως κατι εχει κουμπωσει (Anavar, deca) καθως ειχε φοβερο μοιραίο δικέφαλο, δερμα τσιγαροχαρτο. Πλαστικη σε προσωπο (μυτη, γναθο – τι νέο κακο είναι αυτό με τις πλαστικες σε σαγονι ακομα και ομορφες κοπελες), μαλλι αραιωμενο με λεπτυνσμενη τριχα. Γενικα το βυζι πλαστικο σκληρο δε μ αρεσε (τα εχω βαρεθει τα πλαστικα βυζια και σπανια γινεται καλη δουλεια καθως αυτές που τα βαζουν ειτε δεν ειχαν πριν καθολου ή τα παραμεγαλωνουν και δεν μενει κατι μαλακο μπροστα). Κωλος ενώ γυμνασμενος δεν είναι πεταχτος – τουρλωτος, ωστοσο όχι πλαδαρος. Ποδια πολύ ωραια. Επιδερμιδα λεια χωρις πορος. Ακρα περιποιημενα. Τα πολλα ταττου με χαλασανε. Ηλικια γυρω στα 28-30. Παλια ηταν πολύ χοντρη και πλαδαρη, μου εδειξε φωτος. Γενικοτερα οι πλαστικες για εμενα είναι αρνητικο καθως σπανια είναι πετυχημενες, ωστοσο να πω οτι ειναι πιο καλη η φατσα απο κοντα. Στο προσωπο μοιαζει πολυ με την ester expósito (μετα τις πλαστικες της ηθοποιου). Περασα μαζι της για την εμπειρια όχι γιατι με καυλωσε και δεν κρατιομουν και επειδη ειχε καλες κριτικες. Το ραντεβου ξεχαστηκε με το που εφυγα, τα λεφτα που εδωσε όχι όμως.
Προτεινεται για το παλμαρε, ετσι ώστε να ξερεις πως είναι όταν βλεπεις τσοντα με τετοια μουνια αλλα η αξια του σεξ ηταν στο 150€ για εμενα και ακομα και τοτε θα θεωρουταν ένα τυπικο ραντεβου και όχι vfm. Δεν θα ξαναεπαιρνα.
review reaction 1 andronikos3, HoneyVoskos, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
12 Μαΐου, 2024
mk5 συμφωνούμε 100%
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8