Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 23 10
Call-Girls
157339
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Εντυπωσιακότατη γυναίκα αλλά και συνάμα ψυχρή, παρόλα αυτά οι φωτό του γραφείου είναι φτωχές σε αυτό που συνάντησα. Θα την έκανα 28 χρονών, ψηλή στα 1.75+ με κιλά μοντελε. Θα σταθώ στο πολύ όμορφο πρόσωπο της με δαχτυλίδι στην μυτούλα της που είναι το κάτι άλλο να την γαμας και να βυθιζεσαι στα καταγάλανα μάτια τής. Το σώμα της απαλό σκούρο καλογυμνασμένο με διάσπαρτα τατουάζ. Φυσικά όταν είναι να σκάσεις 200 ευρώ διαβάζεις αρκετές κριτικές, και λαμβάνεις υπόψην όλες τίς λεπτομέρειες. Σίγουρα έχει πολύ εμπειρία, ξέρει τι πουλάει, ξέρει να χειρίζεται τους πελάτες της από κάποια απόσταση και διευκρινίζω. Στην αρχή της συνεδρίας Φυσικά μου είπε τις κόκκινες γραμμές τής που αφορά κάποια σημεία του σώματος που δεν θέλει και πολλά πολλά, όπως έντονο γλυψιμο στις θηλές. Ευτυχώς είμαι από τούς τυχερούς που δεν με ψεκασε με αντισηπτικό και επίσης ευτυχώς δεν έβαλε τζελ. Θέλει όμως τουλάχιστον στην αρχή αυτή τον έλεγχο φιλώντας με όπως αυτή θέλει και όσο θέλει! Ωραίο φιλί με γλώσσα αλλά τι να το κάνεις που με φιλάει λίγο να καυλωσω και μετά απομακρύνεται και πάλι τα ίδια! Ενώ με τον τρόπο τής στο στοματικό πότε απομακρύνεται διότι πονάει, πότε θέλει χάδια πότε θέλει να το γλύφω, περίπτωση από τις λίγες! Εκεί που δεν λέει όχι και είναι στα συν είναι στο κάρφωμα έστω και με ψεύτικες φωνές!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Ψυχρή, σωστά τα λες.
Τζελ νομίζω κανένας δεν ανάφερε πώς βάζει, ούτε σε εμένα έβαλε.
Στην βαθμολογία θα έδινα πρόσωπο/σώμα 8,λογω πλαστικού στήθους
και vfm ένα 6αρι.
Προτεινεται για το παλμαρε, ετσι ώστε να ξερεις πως είναι όταν βλεπεις τσοντα με τετοια μουνια αλλα η αξια του σεξ ηταν στο 150€ για εμενα και ακομα και τοτε θα θεωρουταν ένα τυπικο ραντεβου και όχι vfm. Δεν θα ξαναεπαιρνα.