Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 42 10
Call-Girls
103844
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μιλφοκατασταση υψηλων προδιαγραφων με μικρη απογοητευση στο προσωπο αφου εχει πολυ επεξεργασια το προφιλ αλλα πολυ συντομα ενιωσα την χαρα του να βρισκομαι μαζι της. Θα ελεγα καπου στα 35 η ηλικια της με πολλα ετη εμπειρια που ισουνται με ανεση και ποιοτητα υπηρεσιων. Η κομψη της εμφανιση συμβαδιζει και με τους τροπους της και την ομιλια της. Εχει καλο επιπεδο στα αγγλικα και το ιδιο καλη διαθεση για κουβεντα αλλα δεν εχει την συνηθεια να κλεβει χρονο.
Με αφησε να την φιλησω στο στομα αλλα δεν με αφησε να την γλειψω στο μουνι ουτε και να της βαλω δαχτυλο. Αδυναμια μου προεκυψε μαζι της με το σωμα της που χωρις υπερβολη ακουμπαει την τελειοτητα αν σκεφτεις και την ηλικια της. Οι ρωγες της ηταν ανταποκρισημες και της αρεσαν τα φιλια στο κορμι. Η πιπα της ηταν αριστοτεχνικη και γενικα ακομα και στο σεξ βγαζει αυθορμητισμο, μοιαζει να εχει αληθινο ενδιαφερον με αλλα λογια. Μου στηθηκε πολυ καλα και ετρωγε τον πουτσο μου χωρις να διαμαρτυρεται. Οι μονες φωνες ηταν φωνες καυλας και απολαυσης οποτε καταλαβαινετε οτι περασα ομορφα μαζι της.
Θα ηθελα να εριχνε λιγο την τιμη της για να την παρω ξανα, γενικα ομως εμεινα πολυ ευχαριστημενος και την συνιστω για μιλφακιδες.
Με αφησε να την φιλησω στο στομα αλλα δεν με αφησε να την γλειψω στο μουνι ουτε και να της βαλω δαχτυλο. Αδυναμια μου προεκυψε μαζι της με το σωμα της που χωρις υπερβολη ακουμπαει την τελειοτητα αν σκεφτεις και την ηλικια της. Οι ρωγες της ηταν ανταποκρισημες και της αρεσαν τα φιλια στο κορμι. Η πιπα της ηταν αριστοτεχνικη και γενικα ακομα και στο σεξ βγαζει αυθορμητισμο, μοιαζει να εχει αληθινο ενδιαφερον με αλλα λογια. Μου στηθηκε πολυ καλα και ετρωγε τον πουτσο μου χωρις να διαμαρτυρεται. Οι μονες φωνες ηταν φωνες καυλας και απολαυσης οποτε καταλαβαινετε οτι περασα ομορφα μαζι της.
Θα ηθελα να εριχνε λιγο την τιμη της για να την παρω ξανα, γενικα ομως εμεινα πολυ ευχαριστημενος και την συνιστω για μιλφακιδες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
κριμα κ ολοι λενε οτι ειναι ωραιο μουνι...