Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από ενημέρωση στη σελίδα της Μυρτούς στο Bou ότι θα λάβει χώρα και δεύτερη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την πρώτη, άρπαξα την ευκαιρία και σκέφτηκα ότι θέλω να την ξαναδώ. Με την υπόθεση ότι η πρώτη μου φορά μαζί της ήταν πολύ καλή, θέλησα να ξαναβρεθώ μαζί της για δεύτερη φορά. Συνεννόηση στο viber με μηνύματα για το τόπο και το χρόνο της συνάντησης και έτσι, βρίσκομαι στην ώρα μου, ήδη έξω από τη πόρτα της στο διαμέρισμα που είχε κλείσει για 4 μέρες στο κέντρο της πόλης. Πολύ εύκολη η προσέγγιση λόγω της περιοχής και βγαίνοντας από το ασανσέρ, μου είχε ήδη ανοίξει τη πόρτα.

Με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα γλυκό φιλί στη πόρτα. Στο μήνυμα που της έγραψα, της ζήτησα συγκεκριμένο dress code, το οποίο τηρήθηκε με ευλάβεια. Ντυμένη στα μαύρα, με ένα μαύρο φόρεμα μαύρες κάλτσες και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Η προσωπική μου άποψη (το τονίζω αυτό) είναι μία πολύ ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα με εμπειρίες στη ζωή της που ξέρει πως να "κερδίσει" τον άνδρα. Πρέπει να σημειώσω και να σταθώ ιδιαίτερα στην "αύρα" που αποπνέει η Μυρτώ και δημιουργεί όλη εκείνη την ατμόσφαιρα, προκειμένου το ραντεβού να έχει επιτυχία και να μην εξελιχθεί σε ναυάγιο. Ο τρόπος περπατήματος, η σωματική της διάπλαση (είναι φουλ γυμνασμένη-δεν με ενόχλησε αυτό, αντίθετα μου άρεσε), το νάζι της, η ευγένειά της αλλά και η όλη συμπεριφορά της, με "κέρδισαν" αμέσως. Μία πρώτη κίνηση από μέρους της, που έδωσε από τα "αποδυτήρια" πολλούς πόντους στη συνάντηση, ήταν, που με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι, προτείνοντας, ανάμεσα στ' άλλα και καφέ. Αφού μου είπε τι είχε στο σπίτι, διάλεξα έναν καπουτσίνο και μου τον σέρβιρε, απλόχερα. Πρόλαβα και ήπια μία γουλιά, τεστάροντας τη γεύση, μετά, όμως, τα κορμιά μας πήραν "φωτιά"!

Πριν απ' αυτό, όμως, υπήρξε μία απίστευτη "καταιγίδα" γλωσσόφιλων, όπου, πριν προλάβω να συνέλθω, είχα φάει γκολ από τα αποδυτήρια και η Μυρτώ "έπαιζε" φουλ επίθεση. Τα γλωσσόφιλα, τα απόλαυσα στο μέγιστο βαθμό (μου αρέσουν, γιατί διεγείρουν όλες τις αισθήσεις) και φτιάχνουν κλίμα και ατμόσφαιρα. Ενώ βρισκόμασταν όρθιοι και οι δύο με τις γλώσσες μας να καταπίνουν η μία την άλλη, της λέω να καθήσω στο καναπεδάκι να με τσιμπουκώσει. Αρχίζει μία ωραία πίπα, με στοιχεία τεχνικής...Ασχολήθηκε με όλο το κορμό του πέους, ανεβοκατέβαινε με τέμπο και μαεστρία από τη βάλανο μέχρι όσο πήγαινε, είχε τον έλεγχο εκείνη και πότε έδινε δυνατό ρυθμό και πότε επιβράδυνε και σε γενικές γραμμές, ήξερε που να εστιάσει και να μ' ευχαριστήσει. Ασχολήθηκε πάρα πολύ και με τα αρχίδια. Έγλειψε την κάτω περιοχή με μεγάλη λεπτομέρεια...Τη γλώσσα της, την αισθανόμουν σαν ένα απαλό χέρι να μου κάνει μασάζ στη περιοχή και ένιωθα απίστευτη ηδονή και ικανοποίηση. Της αρέσει πάντως, να δίνει πίπες και να έχει ευχαριστημένο τον παρτενέρ της.

Μετά, μου βάζει ένα κόκκινο σκούφο και της λέω να ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι, που βρισκόταν απέναντι από το καναπεδάκι. Είχε ήδη βγάλει το σουτιέν ,όπου είχαν ξεπροβάλλει οι μεγάλες, σιλικονούχες βυζάρες και κάνοντας το εσώρουχο στο πλάι, "μπήκα" μέσα της. Το μουνί της, έχει ωραία αίσθηση στο γαμήσι. Έχει μεγάλα μουνόχειλα και εξίσου πολύ μεγάλη κλειτορίδα, που όταν διεγείρεται, μοιάζει σαν μικρό πουλάκι. Τον έβγαζα που και που από το μουνί, για να "μαλακίσω" τα μουνόχειλα και τη κλειτορίδα. Η επόμενη στάση, πάλι στο τραπέζι, αλλά από πίσω σε στάση doggy, με το δεξί πόδι να είναι πάνω στο τραπέζι και το αριστερό να ακουμπά στο πάτωμα, αγγίζοντας τις βυζάρες και πηδώντας τη Μυρτώ, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Στη συνέχεια, στο μέσον της ώρας, λέμε να "αλλάξουμε" περιβάλλον και με οδηγεί στη κρεβατοκάμαρα, όπου εκεί της έκανα ένα ωραιότατο γλυφομούνι, αρχικά μόνο με γλώσσα και αργότερα, συνδυασμός γλώσσας και χεριού. Δάκτυλα επιτρέπει η Μυρτώ στο μουνί, στην αρχή είχα βάλει μόνο ένα δάκτυλο, στη πορεία έβαλα και δεύτερο και εκεί το απολάμβανε περισσότερο...Τελικά, με χρήση γλώσσας και δύο δάκτυλα στη μουνάρα μέσα και ενώ η κλειτορίδα είχε γίνει τεράστια από τη καύλα, έχυσε λέγοντάς μου:" Χύνω, σε χύνω"! Χαμόγελο ικανοποίησης από πλευράς μου (μου αρέσει να φθάνω σε σημείο να έχει οργασμό και η γυναίκα, όταν μάλιστα, αυτή η γυναίκα σου δημιουργεί προϋποθέσεις γι' αυτό) και μετά, μου λέει: "Η σειρά σου, τώρα"! Ξαπλώνω στο κρεβάτι, πίπα για να σηκωθεί η πούτσα και πέρασμα σκούφου με τη Μυρτώ από πάνω μου. Ανεβοκατέβαινε συνέχεια, κάνοντας κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα, με το να τρίβει τη πούτσα μπροστά-πίσω, μέχρι που κουράστηκε και ένιωθε να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της. Για το τέλος, διαλέξαμε πάλι τον καναπέ, όπου με συνδυασμό μαλακίας και πίπας (χωρίς) ήρθε το "happy end" μην αντέχοντας άλλο να κρατηθώ και τα πέταξα πάνω στο σώμα και τις βυζάρες της. Μερικά από τα φλόκια πήγαν και πάνω μου.

Μπανάκι, λίγη κουβεντούλα σε όσο χρόνο είχε απομείνει (για να πω την αλήθεια, "έπαιζα" τις καθυστερήσεις, η κανονική διάρκεια του "αγώνα" είχε ολοκληρωθεί), τελευταίες "τζούρες"-γουλιές από τον υπέροχο καπουτσίνο που μου έφτιαξε η γλυκούλα Μυρτώ και αναχώρηση-αποχαιρετισμός με φιλί-φιλιά και μία υπόσχεση: Ότι στο εγγύς ΄η, στο απώτερο μέλλον, να τα ξαναπούμε! Ως τότε, hasta la vista baby!


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.661
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 john1975bi, Triant, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Απριλίου, 2024
Τα έχει τα χρονάκια της η κούκλα, αλλά τα πάει καλά. Φαίνεται.
review reaction 1 hornyasfuck
28 Απριλίου, 2024
@BIG_BIG_BEN Η Μυρτώ είναι σαν το παλιό, καλό κρασί! Όσο "παλιώνει" και "ζυμώνεται" μέσα στο βαρέλι, γίνεται όλο και καλύτερο! Έτσι, ακριβώς και εκείνη...Ακόμη και στην ηλικία που βρίσκεται, είναι "μάχιμη" και είναι ταγμένη να εξυπηρετεί τον άνδρα! Βάζει κάτω πολύ νεαρότερες γυναίκες, που κακά τα ψέμματα, οι περισσότερες απ' αυτές, αν όχι όλες, διαθέτουν μεν εμφάνιση, αλλά αυτή την εμφάνισή τους δεν τη κάνουν πλεονέκτημα ώστε να φροντίσουν για την έτερη ικανοποίηση του πελάτη, αντίθετα στοχεύουν μόνο στην οικονομική τους βόλεψη και τίποτα άλλο! Όμως, σ' αυτή τη περίπτωση, θέλει και λίγη προσπάθεια από μέρους των κοριτσιών, κάτι που δεν κάνουν, όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά πολύ απλά σκέφτονται μόνο το χρήμα! Τα χρήματα, ΄΄ομως, βγαίνουν με κόπο απ' όλους μας και όταν πληρώνουμε, απαιτούμε τουλάχιστον στοιχειώδη συμπεριφορά, ευγένεια και το σημαντικότερο, καλές και επιτυχημένες συναντήσεις και όχι, φυσικά, κοροϊδία...
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2