Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 5 10
Call-Girls 12190
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μέτρια προς κακή συνάντηση. Είχα φτιαχτεί πολύ από τις φωτογραφίες αλλά η κοπέλα που ήρθε διέφερε αρκετά. Η φωτογράφιση πρέπει να έγινε αρκετά χρόνια πριν. Πλέον έχει κάποια κιλά παραπάνω που φαίνεται κυρίως στην κοιλιά. Ξανθιά, γαλανομάτα με συμπαθητικό πρόσωπο, όχι κάτι τρελό. Αρκετά ομιλητική (δεν χρονοτριβεί αλλά της αρέσει να μιλάει) και άνετη από την αρχή. Φορούσε μια αέρινη παντελόνα και ένα τιραντάκι χωρίς σουτιέν - πολύ απλό ντύσιμο δηλαδή, καμία σχέση με έσκορτ, σαν να μην έκανε καν προσπάθεια. Ζήτησε τα λεφτά μπροστά, με ευγενικό τρόπο οφείλω να πω. Μιλάει καλά αγγλικά και επικοινωνείς άνετα. Έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και γενικά ταξιδεύει αρκετά. Θα κάνει κίνηση στην αρχή, θα χαϊδεψει αλλά χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Θα δώσει και κανά φιλί με λίγη γλώσσα. Σώμα όπως είπα με παραπάνω κιλά (κάπου στα 60 δηλαδή ίσως και λίγο παραπάνω), το στήθος μου άρεσε, χαλαρό σχετικά αλλά ωραίο στην αφή, οι ρώγες δεν ανταποκρίνονται πολύ, σαν να κοιμούνται. Κώλος σχετικά σφιχτός παρά τα επιπλέον κιλά, τον σώζει η ηλικία. Δεν έχει καμιά τρελή συμμετοχή αλλά θα ακολουθήσει. Καθαρή. Μόνο ένας γύρος, με εναλλαγές 2-3 στάσεων. Δεν επεδίωξα δεύτερο (δεν μου το βγαλε) ούτε αυτήν έκανε κίνηση. Κάπως αδιάφορη γενικά, χωρίς αισθησιασμό γιατί δεν προσπαθεί ενώ φαίνεται να το χει. Τα 160 κατ' εμε πολλά για αυτό που προσφέρει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Putinikos
Νέο Μέλος
17
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, piko και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2024
Και την είχα στις υποψήφιες αλλά 60+ κιλά δεν είναι στα γούστα μου.
review reaction 1 hornyasfuck, LION-974
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1