Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 41 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ειναι τριανταπενταρα σιγουρα αλλα ομορφη με προσωπο σχεδον ιδιο και σωμα οτι βλεπετε. Την βαθμολογια στο προσωπο την βαζω με βαση το γουστο μου, δεν υπερβαλλω για το 8 και απορω με τα 5αρια και τα εξαρια. Το αψογο δερμα να το ξεχασετε στο προσωπο αλλα η κωλαρα των ονειρων σας και η γενικη εικονα του κορμιου της θα σας αποβαλουν καθε αρνητικη σκεψη.
Η γυναικα ειναι χαλαρη και νιωθει ανετα με το επαγγελμα της, αυτο το νιωθεις απο την πρωτη στιγμη μαζι της και σε βαζει στο ιδιο mood με εκεινη. Η κουβεντα μας ειχε ενδιαφερον και με το επιπεδο της στα αγγλικα δεν θελεις να την διακοψεις. Προσπαθησα να την παρω με το καλο και κερδισα την συμπαθεια της. Δεν ξερω αν αυτος ηταν ο λογος που με φιλησε αφου βλεπω οτι δεν το συνηθιζει αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το επεδιωξε και δεν ηταν του παρε οσα θελεις. Αυτα που πηρα ηταν καλα, βασικα… αλλα καλα.
Η κορμαρα ηταν για λατρεια, γλειψιμο απο πανω μεχρι κατω. Η καθαριοτητα της ηταν αψογη, οι τριχες ξυρισμενες και οι αντιδρασεις της πολυ ωραιες. Ανασαινε βαρια αρχικα στο γλειφομουνι, μετα ομως αρχισε αναστεναγμους και την επιασα απροετοιμαστη οταν την εβαλα στα τεσσερα και αντι να την γαμησω της εγλειψα την κωλαρα.
Προηγηθηκε τσιμπουκι με πολυ ωραιο γλειψμο στο καυλι και τα ματια να με κοιτανε με πονηρια. Ειχε αρχισει να το ζει μαζι μου απο τα προκαταρκτικα και διαρκως η συμμετοχη της γινοταν ολο και πιο γνησια. Το κλεισιμο εγινε με γλειψιμο στις μπαλες και μου εμεινε σκληρη μεχρι που τελειωσα την δουλεια μου με τον κωλο της.
Δεν θα μπορουσα να την λυπηθω και δεν το εκανα. Την γαμησα δυνατα, αυτο μου εβγαζε η ωριμοτητα της και ειχε τις αντοχες που πρεπει. Το μουνι της εχει την λογικη αισθηση που περιμενεις απο μιλφ. Το εζησε, εχυσε και δεν σταματησε να με περιποιειται στο διαλειμμα.
Στον δευτερο γυρο η πουτσα μου ειχε την ιδια καλη στυση λογο του τσιμπουκιου της αρχικα αλλα και με την συζητηση που καναμε με ειχε καυλωσει εγκεφαλικα. Καναμε αρκετες στασεις, με ιεραποστολικο στην αρχη γιατι το eye contact της με πεθαινε αλλα οσο καυλωνε ενιωθα το σωμα της να θελει ακομα περισσοτερη ενταση και εκανα οτι ενιωθα. Με καβαλησε δυνατα και με ενταση ενω στην συνεχεια την γαμησα ξανα στα τεσσερα που ηταν και το τελειο κλεισιμο με τον πανεμορφο κωλο της μπορστα μου.
Την καληνυχτησα ευχαριστημενος μαζι της, οσοι κοιτατε για μιλφ σας συνιστω να την επισκεφτειτε.
Το ισως στην επαναληψη γιατι η τιμη της ειναι λιγο τσιμπημενη...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, Antonis78 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού