Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 109025
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου για συνάντηση τελευταίας στιγμής, με την κοπέλα. Μόλις την είδα ήταν λίγο ψυχρή. Θεώρησα φυσιολογικό, όταν συναντάς ένα άνθρωπο πρώτη φορά. Η κοπέλα είναι ψηλή, με πόδια πολύ όμορφα. Το στήθος για μένα δεν με χάλασε. Καθαριότητα και προσέχει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Στοματικό σεξ χωρίς προφυλακτικό. Βαθιά φιλιά με γλώσσα που όσο περνούσε ο χρόνος μου το ζητούσε η ίδια. Άρχισε και ανέβαζε ρυθμούς.. Στάση ιεραποστολικό.. με βαθύ διείσδυση.. στα τέσσερα..και στα πλάγια. Απόλαυσα ένα σώμα μοντέλου. Το ίσως που γράφω στη κριτική οφείλεται στη συμπεριφορά, που ήταν καθαρά τυπική. Ίσως αυτό να είναι πρόβλημα δικό μου. Ψάχνω και μια τρυφερότητα, λόγω χαρακτήρα. Πρόκειται καθαρά για άγριες καταστάσεις. Γενικά μου φάνηκε ότι όσο περνούσε ο χρόνος, η κοπέλα συμμετείχε όλο και περισσότερο .. προσπάθησε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία.. Η καλύτερη στάση που έχω δει, ήταν από την Αρετή. Σπαγγατο και εγώ κάθετα βαθιά μέσα της ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με την κλειτορίδα της. Πέρασα όμορφα . Το μόνο παράπονο ήταν ότι έφυγε νωρίτερα μόλις τελείωσα. Είμαι όμως της φιλοσοφίας ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και δεν μπορώ χρησιμοποιώντας τα λεφτά , να ζητώ να κάτσει 10 λεπτά για να συμπληρώσω το χρόνο Επόμενη καταδρομή με την Αλεξάνδρα.. Γενικά.. θέλω να δοκιμάσω καινούργιες εμπειρίες. Αρετή σε ευχαριστώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή