Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λόγο της οικονομικής κατάστασης και της ακρίβειας που μας περιβάλει τα τελευταία χρονιά νιώθω υποχρεωμένος να γραφώ κριτικές με μόνο στόχο να πληροφορήσω τους λοιπούς αναγνώστες.
Συμπεριφορά γραφείου σε αυτό το ραντεβού (στο οποίο πήγαν όλα τελειά) πολύ καλή. Δυστυχώς στο σύντομο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια προβληματάκια… αλλά περασμένα ξεχασμένα.
Η κοπέλα σε εμένα τουλάχιστον είχε συμπεριφορά πολύ καλύτερη από ότι περίμενα αν και είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα πήγαινε πολύ καλά το συγκεκριμένο ραντεβού.
Από εξωτερική εμφάνιση εμένα είναι πλήρως στα γούστα μου , χωρίς προσθετά, και χωρίς πολλά βαψίματα έχοντας μια εμφάνιση μιας καθημερινής πολύ πολύ όμορφης γυναίκας.
Όσον αφορά το επίμαχο της συνευρέσεως αρχίσαμε με λίγη κουβεντούλα , χωρίς να θέλει να κλέψει χρόνο καθόλου, όπου ξαφνιάστηκα με το ότι προτιμούσε να μιλήσουμε στα ελληνικά όπου μιλάει αρκετά καλά θα μπορούσα να πω ώστε να μπορείς να συνεννοηθείς.
Θεωρώ ότι ακολουθεί ένα πρόγραμμα, το οποίο όμως δεν είναι σαν ρουτίνα) με εμφανή την διάθεση να σε ευχαριστήσει. Επίσης κάτι που με εντυπωσίασε είναι ότι ενώ στην αρχή δεν έδινε γλωσσόφιλα μετά από λίγη ώρα έδινε μια χαρά και με πολύ πειθώ.
Γλυψιμο σε ολο το σωμα και πιπα πολύ καλη αλλα όχι dt δυστηχως.
Στο sex δινει πονο με πολύ ωραια στησιματα και χωρις να κλεβει καθολου. Η αισθηση ηταν εξαιρετικη αν και θα ηθελα ελαχιστα λιγοτερο τζελ.
Για να μην πολυλογώ η κοπέλα είναι στανταρακι πλέον από εμένα. Μακάρι να είναι Ελλάδα και την επόμενη φορά που θα είμαι Αθήνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών