Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 69950
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πηγα για το φοβερο σωμα και το ροζ μουνακι, ηταν πλεονεκτημα το οτι δεν δεχεται σφυροκοπημα για μενα, ηθελα να γλειψω και να μην βλεπω την σηραγγα ανοιχτη μεσα της. Η γκομενα δεν εχει ιδιαιτερα καλο προσωπο, οπως το εχουν πει οι προηγουμενοι, αλλα και οπως φαινεται σε καποιες απο τις φωτογραφιες οι οποιες ειναι και οι πραγματικες, χωρις φωτοσοπ.
Ειναι γλυκια στην συμπεριφορα η μαλλον ειναι και αυτος ενας εξυπνος τροπος να σου δειξει οτι δεν ειναι για σκληρες καταστασεις. Προσπαθησα και καταφερα παρολο τις δυσκολιες της στα αγγλικα να της δειξω οτι απλα θελω ενα gfe και τιποτα περισσοτερο. Το αποτελεσμα ηταν να χαλαρωσει και να μοιαζει πιο αληθινο το χαμογελο της.
Πραγματικα το σωμα της ειναι κορυφαιο, το αξιζει το 9αρι και προσεχει την δυναμη της, το περιποιειται και το καθαριζει με πολυ προσοχη. Προσωπικα ειχα φροντισει τον εαυτο μου περισσοτερο απο οτι συνηθως γιατι ημουν προετοιμασμενος για αματουρα και λογικο να εχει καποιες δυσκολιες.
Πηρα καποια φιλια με γλωσσα αλλα λιγα και η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα περισσοτερα, η γκομενα πρεπει να το παρει αποφαση αν θελει να συνεχισει με το εσκορτινγκ. Στο σωμα αρκετα πιο λυμενη, ανετα εγλειψε το λαιμο και τις ρογες μου ενω στον πουτσο εκανε μια τιμια προσπαθεια η οποια σε καθε περιπτωση θελει βελτιωση.
Την κυρια ευχαριστηση μαζι της, την πηρα γλειφοντας την απο πανω μεχρι κατω. Πρωτα στο λαιμο, μετα στις ρωγες και τα βυζια γενικα , και μετα στο μουνι και κατ επεκταση στην πισω τρυπα. Το μουνι της ηταν ροζ και καθαρο, ατριχο και αρωματισμενο. Το βλεμμα της ηταν διαρκως πανω μου λες και εχει μια ταση αυταρχισμου κρυμμενη μεσα της αλλα σε καμια περιπτωση δεν εκδηλωσε ανοιχτα κατι τετοιο. Εκανε καποιους σπασμους οταν ασχοληθηκα εκτενως με την κλειτοριδα της και βραχηκε το μουνακι πραγμα το οποιο με καυλωσε πολυ.
Μπηκα μεσα της, η σταση επιλογης το ιεραποστολικο και την γαμουσα κοιταζοντας την στα ματια οπως προηγουμενος εκανε εκεινη. Μικρης διαρκειας πρωτος γυρος, οι στροφες παντα χαμηλες και το μονο που ακουγοταν ηταν οι αληθινοι αναστεναγμοι της.
Στον δευτερο γυρο πηρα μια εξτρα απολαυση με τις απαιτητικες στασεις που της ζητησα, πραγματικα ευλυγιστο το σωμα της και δεν εκανε γενικα παραπονο. Στο πισωκολλητο ανεβασα την ενταση σε λογικα πλαισια και επισης δεν εφερε αντιρρηση.
Σαν αματουρα λοιπον τα παρει καλα, εχει την διαθεση να δωσει αλλα και να μαθει. Βεβαια… μονο σε υπομονετικους και προσγειωμενους θα την συνιστουσα διοτι εχει καποιους κοφτες και ακομα δεν εχει κανει τα απαραιτητα βηματα για να ανεβει σε κατηγορια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2024
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., mancunian1986, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2024
δικος μου εισαι εσυ!
ωραιος!
review reaction 1 review reaction 3 shiny, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1